Aroma lepels€ 5,00
Jozef Youssef - Moleculair koken
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
300sinds 27 mar. '25, 09:52
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2014
AuteurJozef Youssef
Beschrijving
Ondertitel: kooktechnieken uit de wetenschap voor thuis
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Ellen Hosmar
20 moleculaire kooktechnieken voor thuisMoleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran Adrià, Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in hun zoektocht naar briljante nieuwe gerechten de grenzen van het traditionele koken verlegd.Tot voor kort was de keuken als laboratorium voorbehouden aan 's werelds beste koks, maar nu zijn er steeds meer thuiskoks die met behulp van aangepaste technieken en alledaags keukengerei schuim, gels en fantastische smaakcombinaties maken, die voorheen alleen in sterrenrestaurants te zien waren.Dit boek laat zien hoe de ervaren thuiskok alle bekende technieken van het moleculair koken zelf in zijn eigen keuken kan uitvoeren...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Ellen Hosmar
20 moleculaire kooktechnieken voor thuisMoleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran Adrià, Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in hun zoektocht naar briljante nieuwe gerechten de grenzen van het traditionele koken verlegd.Tot voor kort was de keuken als laboratorium voorbehouden aan 's werelds beste koks, maar nu zijn er steeds meer thuiskoks die met behulp van aangepaste technieken en alledaags keukengerei schuim, gels en fantastische smaakcombinaties maken, die voorheen alleen in sterrenrestaurants te zien waren.Dit boek laat zien hoe de ervaren thuiskok alle bekende technieken van het moleculair koken zelf in zijn eigen keuken kan uitvoeren...
Advertentienummer: m2250497427
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkoken met kanjersbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkoken met karin in Kookboekenconimex in Kookboekenrobuuste houten wandplankmercedes vito 120 cdi in Auto'spode bank in Huis en Inrichtingbroodtrommel frozenark van noach little peopleklaas mendel wolvegatechnics versterker stereoduikers en buizen in Doe-het-zelf en Verbouwstuntstep hoornachterwiel 622 in Fietsonderdelen