Nadia van der Vlies - No-nonsense leidinggevenGereserveerd
Sergio Herman - Hommage
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
442sinds 29 mar. '25, 14:28
Kenmerken
ConditieNieuw
Jaar (oorspr.)2022
AuteurSergio Herman
Beschrijving
Nog nieuw in plastic verpakking
Ondertitel: 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Chantal Arnts; Kris Vlegels
WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)
De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.
In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn...
Ondertitel: 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Chantal Arnts; Kris Vlegels
WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)
De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.
In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn...
Advertentienummer: m2251328359
Populaire zoektermen
hommage sergio hermansergio herman kookboekoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekensimple food sergio herman benzinebeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenbalie kopen goedkoopbaretta shirtspijkerbroek 34/32ipad 9th generation 64gbcamping orisant te koopmv agusta brutale 1000 rs for salekinderbed haarlem in Beddenshimano lx goldvalkenswaard in Muzikanten en Artiestendvd celestijnse belofte