75 huizen van aankomst - uitgave Indisch Herinneringscentrum€ 18,00
Handboek voor de/het perfecte steak / kip / varken (de set)
580sinds 1 apr. '25, 09:26
€ 27,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd via PostNL vanaf € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Marcus Polman, culinair journalist
Hardcovers, in zo goed als nieuwstaat
Handboek voor de perfecte steak
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Handboek voor het perfecte varken
Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvlees. Met 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstuk. Inclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken.
Handboek voor de perfecte kip
Hoe bereid je de perfecte kip? Dat we met een grote boog om de plofkip heen moeten lopen weten we inmiddels allemaal. Maar hoe herken je een echte kwaliteitskip? Hoe krijg je thuis zo'n lekker krokant velletje voor elkaar? Hoe ontbeen en vul je stap voor stap een bout of hele kip? En wat is het geheim van de perfecte bouillon?
12,50 euro per boek; 27,50 euro voor de set
Hardcovers, in zo goed als nieuwstaat
Handboek voor de perfecte steak
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Handboek voor het perfecte varken
Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvlees. Met 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstuk. Inclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken.
Handboek voor de perfecte kip
Hoe bereid je de perfecte kip? Dat we met een grote boog om de plofkip heen moeten lopen weten we inmiddels allemaal. Maar hoe herken je een echte kwaliteitskip? Hoe krijg je thuis zo'n lekker krokant velletje voor elkaar? Hoe ontbeen en vul je stap voor stap een bout of hele kip? En wat is het geheim van de perfecte bouillon?
12,50 euro per boek; 27,50 euro voor de set
Advertentienummer: m2252332927
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhandboek voedsel drogentime life kookboekenslowcooker kookboekenkip 320kookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenvarken vleesindonesische kookboekenperfecte pralinesjumbo kookboekenfiat doblo 2006 in Fiatmario koffer in Kofferschocolade croquetten blik in Blikkensceatta munt in Munten | Nederlandkenwood ka gebruikt in Versterkers en Receiverslion car dkw in Modelauto's | 1:43dwerg konijnen te koop in Konijnenescape zeilboot in Bootonderdelenvox ac versterker in Versterkers | Bas en Gitaarvintage barbie zwembad in Speelgoed | Poppen