Handboek voor de/het perfecte steak / kip / varken (de set)

580sinds 1 apr. '25, 09:26
€ 27,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd via PostNL vanaf € 6,95
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Marcus Polman, culinair journalist
Hardcovers, in zo goed als nieuwstaat

Handboek voor de perfecte steak
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.

Handboek voor het perfecte varken
Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvlees. Met 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstuk. Inclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken.

Handboek voor de perfecte kip
Hoe bereid je de perfecte kip? Dat we met een grote boog om de plofkip heen moeten lopen weten we inmiddels allemaal. Maar hoe herken je een echte kwaliteitskip? Hoe krijg je thuis zo'n lekker krokant velletje voor elkaar? Hoe ontbeen en vul je stap voor stap een bout of hele kip? En wat is het geheim van de perfecte bouillon?

12,50 euro per boek; 27,50 euro voor de set
Advertentienummer: m2252332927