Ze zijn gék geworden in Den Haag Willem Oltmans Nieuw Guinea€ 18,00
Het Franse Bakboek Jean Michel Raynaud patisserie gebak
€ 58,00
Ophalen of Verzenden
382sinds 5 apr. '25, 20:46
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenFrankrijk
Beschrijving
'Het Franse bakboek' door jean michel raynaud.
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een franse patisserie koopt? Meesterpatissier en fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste franse gebak maakt.
Het franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het franse platteland en zijn opleiding tot patissier in marseille. Een fascinerend kijkje in de franse traditie en cultuur.
Jean michel raynaud is hoofdpatissier bij la renaissance pâtisserie en baroque bistro in sydney, australië. Geboren in frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier robert schicchi in marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
In zeer goede staat.
Ingenaaid, hardcover, 272 p.
1E druk, 2015.
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een franse patisserie koopt? Meesterpatissier en fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste franse gebak maakt.
Het franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het franse platteland en zijn opleiding tot patissier in marseille. Een fascinerend kijkje in de franse traditie en cultuur.
Jean michel raynaud is hoofdpatissier bij la renaissance pâtisserie en baroque bistro in sydney, australië. Geboren in frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier robert schicchi in marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
In zeer goede staat.
Ingenaaid, hardcover, 272 p.
1E druk, 2015.
Advertentienummer: m2254011572
Populaire zoektermen
patisserie in Kookboekenhet makkelijke bakboek in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenopi gelcolorplaymobil 5230mega trailer te koopfjr 2001rodiermerckxoverkapping zijwand pvc met raam en ritsenopvouwbare kooila souris retro in Snorfietsen en Snorscootershutschenreuther servies compleet