TIJDLOZE EENVOUD - Spiritualiteit - Sri Srimad - Spiritualit€ 5,50
HET BESTE van BOCUSE - Paul Bocuse Eenvoudige recepten van
€ 10,00
Verzenden
Verzenden voor € 3,63
210sinds 17 apr. '25, 10:53
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenFrankrijk
Beschrijving
HET BESTE van BOCUSE - Paul Bocuse
Eenvoudige recepten van dé Franse meesterkok
-
Dit boek is voor iedereen die van lekker eten houdt en plezier heeft in koken, met als belangrijkste doel dat het volop ideeen biedt om in korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel te zetten
-
Paul Bocuse (Collonges-au-Mont-d'Or, 11 februari 1926) is een gedecoreerd Frans chef-kok, uitbater van zijn eigen restaurant L'Auberge Du Pont de Collonges, belanghebber in tal van andere eetgelegenheden in Collonges-au-Mont-d'Or en Lyon, auteur van tal van kookboeken en een vooraanstaand, zo niet de belangrijkste, vertegenwoordiger van de Nouvelle Cuisine.
Bocuse wordt algemeen beschouwd als één van de grootste gastronomen van de 20e eeuw.
Bocuse verdiende in zijn meer dan veertigjarige carrière maar liefst drie Michelinsterren voor zijn restaurant. Bocuse ontwikkelde de kookstijl van topkok Auguste Escoffier verder.
Een gerecht van hem is truffelsoep, soupe V.G.E., die hij creëerde voor president Valéry Giscard d'Estaing.
-
Uitgekozen door: Joost Schippers - 142 pag. - 1988 - Uitgeverij Kosmos - Utrecht Antwerpen - ISBN: 90 215 1228 9
Mooi exemplaar!
-
Mail me!
Eenvoudige recepten van dé Franse meesterkok
-
Dit boek is voor iedereen die van lekker eten houdt en plezier heeft in koken, met als belangrijkste doel dat het volop ideeen biedt om in korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel te zetten
-
Paul Bocuse (Collonges-au-Mont-d'Or, 11 februari 1926) is een gedecoreerd Frans chef-kok, uitbater van zijn eigen restaurant L'Auberge Du Pont de Collonges, belanghebber in tal van andere eetgelegenheden in Collonges-au-Mont-d'Or en Lyon, auteur van tal van kookboeken en een vooraanstaand, zo niet de belangrijkste, vertegenwoordiger van de Nouvelle Cuisine.
Bocuse wordt algemeen beschouwd als één van de grootste gastronomen van de 20e eeuw.
Bocuse verdiende in zijn meer dan veertigjarige carrière maar liefst drie Michelinsterren voor zijn restaurant. Bocuse ontwikkelde de kookstijl van topkok Auguste Escoffier verder.
Een gerecht van hem is truffelsoep, soupe V.G.E., die hij creëerde voor president Valéry Giscard d'Estaing.
-
Uitgekozen door: Joost Schippers - 142 pag. - 1988 - Uitgeverij Kosmos - Utrecht Antwerpen - ISBN: 90 215 1228 9
Mooi exemplaar!
-
Mail me!
Advertentienummer: m2258293161
Populaire zoektermen
paul bocuse1080 recepten in Kookboekenoma keasberry in Kookboekensterke receptenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenmario in Duplo en Legopalkia x dp18mini voetbaldru maestro 75sony str-ksl700rode kerstklokanthony ventura music1 poot stoelcamouflage truinoord brabant chalet chalet brabant