Calve- Delft's winterboekje met recepten van Martine WittopBieden
Lonny's Rijsttafel Lonny Gerungan 100 recepten om mee te var
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
302sinds 18 apr. '25, 11:02
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenAzië en Oosters
Jaar (oorspr.)2005
AuteurLonny Gerungan
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
Beschrijving
Lonny's Rijsttafel Lonny Gerungan 100 recepten om mee te variëren
uitg Fontaine 2005
De traditie van de rijsttafel ontstond in ons land toen eind jaren veertig van de vorige eeuw vele ‘Indische Nederlanders’ met hun gezinnen vanuit Indië terug naar Nederland kwamen. Sindsdien staan op de kaart van elk Indisch restaurant enkele rijsttafelmenu’s. Het organiseren en bereiden van zo’n rijsttafel, die uit vele gerechten bestaat, vraagt wel enige kennis van de Indische/Indonesische keuken.
Lonny Gerungan, de bekende televisiekok die al vele jaren kookprogramma’s over de (eet)cultuur in Indonesië maakt, geeft in De Rijsttafel alle benodigde informatie en een honderdtal recepten om zo een gevarieerde maaltijd te kunnen samenstellen. Niet alleen wordt ingegaan op de geschiedenis van de rijsttafel, ook is er uitgebreide productinformatie over bekende en onbekende ingrediënten die in de Indonesische keuken een belangrijke rol spelen.
Het receptendeel is ingedeeld naar product: rijst; vis, schaal- en schepdieren; vlees; gevogelte; eieren, tahu en tempe; groenten; bijgerechten en zoete gerechten. Om de beginnende rijsttafelkok te ondersteunen zijn er enkele menuvoorbeelden opgenomen.
Schitterende foto’s van gerechten, ingrediënten en bereidingstechnieken maken deze handleiding voor liefhebbers van Indonesisch eten compleet.
uitg Fontaine 2005
De traditie van de rijsttafel ontstond in ons land toen eind jaren veertig van de vorige eeuw vele ‘Indische Nederlanders’ met hun gezinnen vanuit Indië terug naar Nederland kwamen. Sindsdien staan op de kaart van elk Indisch restaurant enkele rijsttafelmenu’s. Het organiseren en bereiden van zo’n rijsttafel, die uit vele gerechten bestaat, vraagt wel enige kennis van de Indische/Indonesische keuken.
Lonny Gerungan, de bekende televisiekok die al vele jaren kookprogramma’s over de (eet)cultuur in Indonesië maakt, geeft in De Rijsttafel alle benodigde informatie en een honderdtal recepten om zo een gevarieerde maaltijd te kunnen samenstellen. Niet alleen wordt ingegaan op de geschiedenis van de rijsttafel, ook is er uitgebreide productinformatie over bekende en onbekende ingrediënten die in de Indonesische keuken een belangrijke rol spelen.
Het receptendeel is ingedeeld naar product: rijst; vis, schaal- en schepdieren; vlees; gevogelte; eieren, tahu en tempe; groenten; bijgerechten en zoete gerechten. Om de beginnende rijsttafelkok te ondersteunen zijn er enkele menuvoorbeelden opgenomen.
Schitterende foto’s van gerechten, ingrediënten en bereidingstechnieken maken deze handleiding voor liefhebbers van Indonesisch eten compleet.
Advertentienummer: m2258645663
Populaire zoektermen
lonny gerungan in Kookboekenlonny1080 recepten in Kookboekenoma keasberry in Kookboekensterke receptenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenbobine peugeot 206putten stacaravan in Stacaravanspanorama 1953dienblad riviera maison witspace in Dakkoffershonda cr 250 framecilindersloten gelijksluitend in Hang- en Sluitwerkpersil in Verzamelenhout muurdecoratiesmart forfour panoramadak in Smart