Henk Spaan - Stappen tellen€ 9,00
De keuken van Kranenborg - Winter
€ 7,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
80sinds 20 apr. '25, 11:04
Kenmerken
ConditieNieuw
AuteurRobert Kranenborg
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum
Beschrijving
Een culinaire biografie van Robert Kranenborg, die nationale bekendheid verwierf door als chef-kok van het Amsterdamse restaurant La Rive twee Michelinsterren te behalen.
In dit eerste boek in een serie van vier leert de lezer mij al goed kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden. De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar in zich meedragen. Het jaar begint en eindigt met de winter. Als dat niet iets poëtisch heeft?
Een recept is daarbij een start: het voordoen door de chef op papier. Maar - zo zegt de chef - dat recept is beslist niet heilig. Je moet op basis daarvan andere eigen gerechten gaan koken en fouten maken, is dat erg? Welnee! Je moet juist fouten maken om tot een beter begrip van garingsprocessen te komen en misschien wel om zo - het zal niet de eerste keer zijn - nieuwe gerechten te creëren.
In dit eerste boek in een serie van vier leert de lezer mij al goed kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden. De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar in zich meedragen. Het jaar begint en eindigt met de winter. Als dat niet iets poëtisch heeft?
Een recept is daarbij een start: het voordoen door de chef op papier. Maar - zo zegt de chef - dat recept is beslist niet heilig. Je moet op basis daarvan andere eigen gerechten gaan koken en fouten maken, is dat erg? Welnee! Je moet juist fouten maken om tot een beter begrip van garingsprocessen te komen en misschien wel om zo - het zal niet de eerste keer zijn - nieuwe gerechten te creëren.
Advertentienummer: m2259414475
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenproject gezond winterkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekentoyota corolla automaat in Auto'sbloemenprint in Stoelenxs650 onderdelenaquaplan dakbruce lee - the master collection 1080p dts nl subzzzzschleich bayalasafi vaasdaniel johnstonborgerhout1000 euro in Mercedes-Benz