Wild Vlees - M. de Sterck€ 5,00
Christian Weij - Verrot lekker
1874sinds 20 apr. '25, 23:00
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2015
AuteurChristian Weij
Beschrijving
Ondertitel: zelf fermenteren eenvoudig, lekker en gezond
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 288
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year.Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Het past in de trend van gezond en het verduurzamen van voedsel. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Zoals: vanille, koffie, wijn, bier, kaas, brood, peper, etc. Het enige wat je nodig hebt is zout, water, groente (of fruit), steriele potten en tijd.Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen aan de orde: niet alleen groente en fruit, ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Auteur Christian Weij geeft je zijn basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren.Weij: "Neem een witte kool. Die kun je natuurlijk gewoon laten rotten, maar dan kun je hem na een week of zes weggooien...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 288
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year.Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een techniek van vroeger die helemaal terugkomt. Het past in de trend van gezond en het verduurzamen van voedsel. Alles wat we lekker vinden, is vaak gefermenteerd. Zoals: vanille, koffie, wijn, bier, kaas, brood, peper, etc. Het enige wat je nodig hebt is zout, water, groente (of fruit), steriele potten en tijd.Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen aan de orde: niet alleen groente en fruit, ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Auteur Christian Weij geeft je zijn basisregels en maakt je thuis in de wereld van het fermenteren.Weij: "Neem een witte kool. Die kun je natuurlijk gewoon laten rotten, maar dan kun je hem na een week of zes weggooien...
Advertentienummer: m2259659193
Populaire zoektermen
eet jezelf lekker in je vel boekeet jezelf lekker in je vel boeklekker en simpelverrot lekkerKookboekenoude kookboekenlekker en simpel kookboekafvallen met gezond en lekker etenlekker fredproject gezond lekker sneltime life kookboekenslowcooker kookboekenvet lekkerlekker en simpel zoetbiezen stoelen in Stoelenkasteel kast in Curiosa en Brocanteairpods pro linker oortje in Mobiele telefoons | Oordopjesoosterse lamp in Lampen | Hanglampenfender in Kunst | Schilderijen | Modernberg ladder in Slaapkamer | Beddenlavalamp rood in Lampen | Tafellampenbagagewagen in Aanhangers en Bagagewagensskandika dameskleding in Grote Matenthe incredible hulk in Blu-ray