Inktpatroon hp363 zwart en kleuren€ 10,00
Nicolas Stromboni - De keuken van Corsica
€ 16,95
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
131sinds 25 apr. '25, 17:21
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2017
AuteurNicolas Stromboni
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 320
Contributors: Laurent Grandadam; Akkie de Jong; Sietske Chardon; Ingrid Buthod-Girard
'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.'Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel... Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten!Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio...
Aantal pagina's: 320
Contributors: Laurent Grandadam; Akkie de Jong; Sietske Chardon; Ingrid Buthod-Girard
'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.'Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel... Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten!Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio...
Advertentienummer: m2261393777
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenplastic kleedantieke fotolijstknuffeldoekje aap in Knuffels en Pluchevierdaagse taspups oisterwijksalontafel bussumtrapkussens in Vechtsporten en Zelfverdedigingpuls serviesnutroma servieschouffe reclamebord in Biermerken