Dry lake fake fur beige bruin fonda jacket jas 36 chcs€ 99,00
Rainarai de Nomadische keuken van Noord-Afrika boek CHCS
€ 7,50
Ophalen of Verzenden
100sinds 30 apr. '25, 11:23
Kenmerken
Beschrijving
Rainarai de Nomadische keuken van Noord-Afrika boek CHCS
Auteur: L. Khellout
NIEUW kookboek
Een kookboek dat je ervaart als een reisverhaal. Een verhaal over de eeuwige trek van de nomade. De Nomadische Noord-Afrikaanse keuken neemt je mee naar de Maghreb en de woestijn, naar de oasen en de Middellandse Zee.
In dit relaas legt Laurent Khellout uit wat de Nomadische keuken zo bijzonder maakt, wat de kracht is achter deze eeuwenoude eettradities. Oeroude gerechten als lamsbout, tajine of wilde zeebaars worden uit de doeken gedaan. In een combinatie van meer dan vijftig recepten wordt duidelijk dat kruiden en specerijen het hart vormen van deze kookcultuur. Dat biologische producten hun energie en smaak uit de zon halen, en dat olijfolie in het zuiden van Algerije zeker niet hetzelfde is als de olijfolie in het noorden. Traditionele nomadische gerechten, aangevuld met de geneugten uit andere culturen. Precies zoals de nomaden zich al duizenden jaren weten te handhaven.
Laurent Khellout is eigenaar van traiteur- en delicatessenwinkel Raïnaraï aan de Prinsengracht in Amsterdam. Na vele omzwervingen, via de Surinaamse, de Italiaanse, de Franse en de Spaanse keuken, is hij teruggekeerd naar de essentie van zijn bestaan; zijn liefde voor de Nomadische keuken.
Auteur: L. Khellout
- Nederlands
- Hardcover
- 9789059561731
NIEUW kookboek
Een kookboek dat je ervaart als een reisverhaal. Een verhaal over de eeuwige trek van de nomade. De Nomadische Noord-Afrikaanse keuken neemt je mee naar de Maghreb en de woestijn, naar de oasen en de Middellandse Zee.
In dit relaas legt Laurent Khellout uit wat de Nomadische keuken zo bijzonder maakt, wat de kracht is achter deze eeuwenoude eettradities. Oeroude gerechten als lamsbout, tajine of wilde zeebaars worden uit de doeken gedaan. In een combinatie van meer dan vijftig recepten wordt duidelijk dat kruiden en specerijen het hart vormen van deze kookcultuur. Dat biologische producten hun energie en smaak uit de zon halen, en dat olijfolie in het zuiden van Algerije zeker niet hetzelfde is als de olijfolie in het noorden. Traditionele nomadische gerechten, aangevuld met de geneugten uit andere culturen. Precies zoals de nomaden zich al duizenden jaren weten te handhaven.
Laurent Khellout is eigenaar van traiteur- en delicatessenwinkel Raïnaraï aan de Prinsengracht in Amsterdam. Na vele omzwervingen, via de Surinaamse, de Italiaanse, de Franse en de Spaanse keuken, is hij teruggekeerd naar de essentie van zijn bestaan; zijn liefde voor de Nomadische keuken.
Advertentienummer: m2262916416
Populaire zoektermen
project gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenkookmutsjes boekhete kolen boek in Kookboekenhet complete airfryer boek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenkookmutsjes boek in Kookboekenpeuterschaal bakfietsnorev mercedesdiscovery pass canada in Autovignettenkinderwagen organizerunimog 1000ymvk 5x4wc pergamonzwarte poesjesintercom setmeubelzorg venlo