Isabel Allende Paula 1994€ 3,00
Amici koken voor vrienden met Pieter Bosters
€ 5,00
Ophalen of Verzenden
110sinds 3 mei. '25, 10:19
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
EigenschappenGezond koken
AuteurPieter Bosters
TypeHoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum
Beschrijving
Bijzonder kookboek van de Brabantse cuisinier Pieter Bosters.Hij heeft een grote voorliefde voor ambachtelijk koken en dan het liefst met biologische streekgebonden producten.
· Liefde voor de streek
· Voorgerechten
· Tussengerechten
· Hoofdgerechten
· Desserts
· Ansjovis, asperges en aardbeien
· Kaas en wijn
· Olie en boter
·
Pieter Bosters, patron cuisinier, is geboren in Bergen op Zoom en hij is afkomstig uit een echte horeca-familie. Hij heeft er voor gekozen de keuken in te gaan en heeft een koksopleiding gevolgd in Breda.
Nadat hij in meerdere sterren restaurants gewerkt heeft in binnen- en buitenland, opende hij in 2005 Restaurant Mijn Keuken in Wouw. In 2010 werd hij beloond met een Michelinster. De gedachte van Mijn Keuken is om eerlijke producten te gebruiken en op een hoog niveau te koken zonder tierlantijnen.
Pieter: Verse, mooie producten geven mij een enorme drive om vernieuwend te werken. Je voelt de creativiteit en gaat filosoferen over nieuwe combinaties. Daar streef je naar, maar dat is heel moeilijk, omdat het wiel al meerdere malen is uitgevonden. Ik ben dagelijks bezig met eten, maar niet om continu nieuwe dingen te bedenken. Er moet ook gewerkt worden. Het mooiste is de adrenaline die door je lichaam dendert wanneer het allemaal moet gaan gebeuren in die paar uurtjes in de avond. Daar heb je heel de dag hard voor gewerkt.
Gebonden, 65 pag., geïllustreerd, register
Uitg. AM, 2008
Prijs 6,00
Kist 2 H.
Vragen mail me a.u.b.
Verzendkosten 3,95 met track en tracé.
· Liefde voor de streek
· Voorgerechten
· Tussengerechten
· Hoofdgerechten
· Desserts
· Ansjovis, asperges en aardbeien
· Kaas en wijn
· Olie en boter
·
Pieter Bosters, patron cuisinier, is geboren in Bergen op Zoom en hij is afkomstig uit een echte horeca-familie. Hij heeft er voor gekozen de keuken in te gaan en heeft een koksopleiding gevolgd in Breda.
Nadat hij in meerdere sterren restaurants gewerkt heeft in binnen- en buitenland, opende hij in 2005 Restaurant Mijn Keuken in Wouw. In 2010 werd hij beloond met een Michelinster. De gedachte van Mijn Keuken is om eerlijke producten te gebruiken en op een hoog niveau te koken zonder tierlantijnen.
Pieter: Verse, mooie producten geven mij een enorme drive om vernieuwend te werken. Je voelt de creativiteit en gaat filosoferen over nieuwe combinaties. Daar streef je naar, maar dat is heel moeilijk, omdat het wiel al meerdere malen is uitgevonden. Ik ben dagelijks bezig met eten, maar niet om continu nieuwe dingen te bedenken. Er moet ook gewerkt worden. Het mooiste is de adrenaline die door je lichaam dendert wanneer het allemaal moet gaan gebeuren in die paar uurtjes in de avond. Daar heb je heel de dag hard voor gewerkt.
Gebonden, 65 pag., geïllustreerd, register
Uitg. AM, 2008
Prijs 6,00
Kist 2 H.
Vragen mail me a.u.b.
Verzendkosten 3,95 met track en tracé.
Advertentienummer: m2263865374
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkoken met kanjersbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkoken met karin in Kookboekenconimex in Kookboekenroofvogels in Overige Vogelsboss me 80kruiden potjes in Keukenbenodigdhedenkrentenbrood in blikphilips ledino spotpokémon eevee in Poppetjes en Figuurtjespelgrim oven oud modelpoppenhuis selecta in Poppenhuizenkledingrek zwaarmook en middelaar