Sergio Herman - New Italian
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
361sinds 5 mei. '25, 10:57
Kenmerken
Beschrijving
Het boek New Italian van Sergio Herman. Het boek heeft altijd ongebruikt in de keuken gestaan. Staat is zo goed als nieuw.
—
Ondertitel: Recepten en verhalen
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 304
Contributors: Kris Vlegels
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.
Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.
Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.
—
Ondertitel: Recepten en verhalen
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 304
Contributors: Kris Vlegels
Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.
Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.
Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.
Advertentienummer: m2264695110
Populaire zoektermen
sergio herman kookboekhommage sergio hermanoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekensimple food sergio herman benzinebeb vuyk in Kookboekenthe new food in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenkleine camper met vast bedstaafmixer in Keukenmixersshining ho ohindiase tuniek damesde nachtroos in Romansvalentino rossi minichamps in 1:5 tot 1:12magische zeemeerminnen en dolfijnenwicker kruklasapparaat autogeencitroen c1 koplamp in Auto-onderdelen