NIEUW Denim short sleeve shirt. Scotch & Soda maat S € 18,00
Marcus Polman - Handboek voor de perfecte steak
470sinds 6 mei. '25, 13:51
€ 4,75
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via DHL vanaf € 3,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2011
AuteurMarcus Polman
Beschrijving
Leuk boek, leuk als cadeau voor uzelf of een ander. Zo goed als nieuw.
Ondertitel: 25
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?
Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
Ondertitel: 25
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?
Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
Advertentienummer: m2265182041
Overige advertenties van Tom Deventer
Meer van Tom Deventer
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhandboek voedsel drogentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenperfecte pralinesjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtcitroen berlingo in Bestelauto'sturn barbie in Speelgoed | Poppenrca living stereo in Vinyl | Klassiekgeluks poppetje in Poppetjes en Figuurtjeskandelaar industrieel in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsenbonbebe in Speelgoed | Knuffels en Pluchevidaxl voliere in Overige Dieren-accessoiresdurr in Verpleegmiddelensilicone tube in Uiterlijk | Haarverzorgingdrieluik in Woonaccessoires | Schilderijen, Tekeningen en Foto's