Oisterwijk - Van Esscheven (1915)€ 3,00
Eten enzo - Janneke Vreugdenhil (2007)
€ 5,00
Verzenden
10sinds 7 mei. '25, 04:11
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2007
Beschrijving
Eten enzo door Janneke Vreugdenhil.
Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Maar in het weekeinde, zonder stress, zonder haast, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om, zuiver voor de lol, je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin.
Janneke Vreugdenhil schrijft dagelijks in nrc.next over zowel die snelle als die langzamere, aandachtige keuken. Niets vindt ze fijner dan praten, lezen, leren en schrijven over eten. Liefst aan een goedgevulde keukentafel. Mensen vragen haar wel eens of ze een kok is of een schrijver. Ze noemt zichzelf een schrijvende kok en een kokende schrijver. Haar inspiratie: de etende mens. Haar beste recepten en mooiste verhalen zijn gebundeld in het boek.
De recepten zijn puur en praktisch – met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes; de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig.
Eten enzo is meer dan een kookboek; eten enzo staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten.
Inhoud:
Afmeting: 20,5 x 28,5 cm.
275 blz.
Hardcover met stofomslag.
Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Maar in het weekeinde, zonder stress, zonder haast, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om, zuiver voor de lol, je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin.
Janneke Vreugdenhil schrijft dagelijks in nrc.next over zowel die snelle als die langzamere, aandachtige keuken. Niets vindt ze fijner dan praten, lezen, leren en schrijven over eten. Liefst aan een goedgevulde keukentafel. Mensen vragen haar wel eens of ze een kok is of een schrijver. Ze noemt zichzelf een schrijvende kok en een kokende schrijver. Haar inspiratie: de etende mens. Haar beste recepten en mooiste verhalen zijn gebundeld in het boek.
De recepten zijn puur en praktisch – met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes; de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig.
Eten enzo is meer dan een kookboek; eten enzo staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten.
Inhoud:
- Lente
- Zomer
- Herfst
- Winter
- Index
Afmeting: 20,5 x 28,5 cm.
275 blz.
Hardcover met stofomslag.
Advertentienummer: m2265392037
Populaire zoektermen
janneke vreugdenhil in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenjanneke philippiproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenlenco l75 in Platenspelersmychron 4akrapovic renaultenzo knol petlowa schoenen herenpsychodramarein de vriesrubber band in Speelgoedvoertuigenmax verstappen 2019 in Boekenbasisboek social work in Boeken