FOOD STYLING - Roberta Deiana € 5,00
HOMMAGE - Sergio Herman - NIEUW in seal
€ 17,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
30sinds 10 mei. '25, 09:48
Kenmerken
ConditieNieuw
Beschrijving
HOMMAGE - Sergio Herman
Hardcover nieuw in seal.
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)
De juten mosselzakken die hij ooit voor zijn vader sjouwde kan Sergio Herman nóg in zijn handen voelen snijden; de geur van die ruwe stof, volgezogen met mosselvocht – over de drempel en naar de keuken ermee. Daarna kwam het ontbaarden en wassen, het snipperen van kilo’s ui, terwijl al die schelpjes slapend wachtten.
Hoewel Sergio ooit zwoer om in zijn eigen Oud Sluis* nooit een mossel op de kaart te zetten, besloot hij zich in 2021 met de zwarte schelp te verzoenen, zoals we ons uiteindelijk allemaal met onze herkomst te verzoenen hebben. Samen met chef Syrco Bakker van restaurant Pure C opende hij in de zomer van dat jaar een pop-uprestaurant aan het strand van Zeebrugge. Moules Frites was een overweldigend succes, met als hoofdgerecht van het menu een grote pan mosselen in wittewijnsaus volgens Sergio’s familierecept.
In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten, niet te missen bijgerechten en sauzen. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureel-historische achtergrondverhalen.
Sergio Herman: “Mijn relatie met mosselen is een gevoel van haat tot pure liefde. Een product dat als een rode draad door mijn carrière loopt in een verhaal zo persoonlijk, dat ik met dit boek zo eerlijk mogelijk heb proberen te vertellen.”
Verzenden is op eigen risico.
Hardcover nieuw in seal.
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)
De juten mosselzakken die hij ooit voor zijn vader sjouwde kan Sergio Herman nóg in zijn handen voelen snijden; de geur van die ruwe stof, volgezogen met mosselvocht – over de drempel en naar de keuken ermee. Daarna kwam het ontbaarden en wassen, het snipperen van kilo’s ui, terwijl al die schelpjes slapend wachtten.
Hoewel Sergio ooit zwoer om in zijn eigen Oud Sluis* nooit een mossel op de kaart te zetten, besloot hij zich in 2021 met de zwarte schelp te verzoenen, zoals we ons uiteindelijk allemaal met onze herkomst te verzoenen hebben. Samen met chef Syrco Bakker van restaurant Pure C opende hij in de zomer van dat jaar een pop-uprestaurant aan het strand van Zeebrugge. Moules Frites was een overweldigend succes, met als hoofdgerecht van het menu een grote pan mosselen in wittewijnsaus volgens Sergio’s familierecept.
In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten, niet te missen bijgerechten en sauzen. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureel-historische achtergrondverhalen.
Sergio Herman: “Mijn relatie met mosselen is een gevoel van haat tot pure liefde. Een product dat als een rode draad door mijn carrière loopt in een verhaal zo persoonlijk, dat ik met dit boek zo eerlijk mogelijk heb proberen te vertellen.”
Verzenden is op eigen risico.
Advertentienummer: m2266566113
Populaire zoektermen
hommage sergio hermansergio herman kookboekoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekensimple food sergio herman benzinebeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekengeiten speelgoedkarpettenschiaparelli parfumfocus fitness unit 2art deco hanglamp bollenkeukenmachine blokkerfluke dsx5000 hurenaprilia sportcity 125efteling pins symbolica in Eftelingp90 pickups in Gitaren, Elektrisch