Jozef Youssef - Moleculair koken

Bieden
Ophalen of Verzenden
20sinds 13 mei. '25, 16:52
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2014
AuteurJozef Youssef
Productnummer (ISBN)9789048309382

Beschrijving

Ondertitel: kooktechnieken uit de wetenschap voor thuis

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 256

Contributors: Ellen Hosmar

20 moleculaire kooktechnieken voor thuisMoleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran Adrià, Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in hun zoektocht naar briljante nieuwe gerechten de grenzen van het traditionele koken verlegd.Tot voor kort was de keuken als laboratorium voorbehouden aan 's werelds beste koks, maar nu zijn er steeds meer thuiskoks die met behulp van aangepaste technieken en alledaags keukengerei schuim, gels en fantastische smaakcombinaties maken, die voorheen alleen in sterrenrestaurants te zien waren.Dit boek laat zien hoe de ervaren thuiskok alle bekende technieken van het moleculair koken zelf in zijn eigen keuken kan uitvoeren...
Advertentienummer: m2267792122