DVD Prisonbreak - Seizoen 1€ 1,00
Koken met plezier - Rijstgerechten uit de hele wereld
€ 1,00
Ophalen of Verzenden
00sinds 20 mei. '25, 09:39
Kenmerken
ConditieGelezen
Beschrijving
Met meer dan 300 recepten en tips.
Rijst in allerlei variaties eten we hoe langer hoe meer. Geen wonder: een schaaltje rijst 'erbij' is prima te combineren met bijna alle binnen- en buitenlandse maaltijden. Belangrijker nog: van rijst kunnen de heerlijkste hoofdschotels, voor- en nagerechtenen internationale specialiteiten worden gemaakt. Denkt u maar eens aan Italiaanse risotto, Indonische rijsttafel. Chinese rijstgerechten, maar ook aan de Oudhollandse rijstebrij of een Franse riz glacé. Dit alles, en veel meer nog, heeft Cecile Thijssen in dit boek voor u verzameld. Naast de klassieke rijstrecepten treft u hier een groot aantal verrassend smakelijke 'nieuwe' rijstrecepten aan. En als extra een hoofdstuk over mihoen, de dunnen Chinese vermicelli die van rijstebloem wordt gemaakt.
Een ruime keus dus uit oud en nieuw voor mensen van nu. De bereidingswijze is steeds duidelijk uiteengezet in afzonderlijke, genummerde 'stappen''. Ook de niet zo ervaren kok kan er prima mee uit de voeten. Topfotograaf Ed Suister maakte 32 paginagrote kleurenfoto's speciaal voor dit boek, zodat u de smaak meteen te pakken krijgt.
Verzendkosten vanaf E.3,95.
Rijst in allerlei variaties eten we hoe langer hoe meer. Geen wonder: een schaaltje rijst 'erbij' is prima te combineren met bijna alle binnen- en buitenlandse maaltijden. Belangrijker nog: van rijst kunnen de heerlijkste hoofdschotels, voor- en nagerechtenen internationale specialiteiten worden gemaakt. Denkt u maar eens aan Italiaanse risotto, Indonische rijsttafel. Chinese rijstgerechten, maar ook aan de Oudhollandse rijstebrij of een Franse riz glacé. Dit alles, en veel meer nog, heeft Cecile Thijssen in dit boek voor u verzameld. Naast de klassieke rijstrecepten treft u hier een groot aantal verrassend smakelijke 'nieuwe' rijstrecepten aan. En als extra een hoofdstuk over mihoen, de dunnen Chinese vermicelli die van rijstebloem wordt gemaakt.
Een ruime keus dus uit oud en nieuw voor mensen van nu. De bereidingswijze is steeds duidelijk uiteengezet in afzonderlijke, genummerde 'stappen''. Ook de niet zo ervaren kok kan er prima mee uit de voeten. Topfotograaf Ed Suister maakte 32 paginagrote kleurenfoto's speciaal voor dit boek, zodat u de smaak meteen te pakken krijgt.
Verzendkosten vanaf E.3,95.
Advertentienummer: m2270072911