Chef School Leer Koken Als Een Professional 9789043912686

€ 6,00
Ophalen
90sinds 26 mei. '25, 08:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Chef School Leer Koken Als Een Professional 9789043912686
Dust cover is een beetje flubberig (zie 3e foto)

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 9789043912686
  • 18 september 2009
  • 256 pagina's

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Advertentienummer: m2272143178