Bakken, de eigentijdse keuken

€ 7,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
40sinds 30 mei. '25, 09:25
Deel via
of

Kenmerken

TypeTaart, Gebak en Desserts
Jaar (oorspr.)1986

Beschrijving

Bakken, de eigentijdse keuken
Een boek dat u vertrouwd maakt met internationale bakgewoonten op het gebied van:
  • patisserie
  • biscuitgebak
  • cake
  • zandtaart- en soezendeeg
  • blader- en gistdeeg
  • taart uit de koelkast
  • crèmes
  • versieren en garneren
  • en tenslotte het maken van bonbons

Inhoud:
  • Baktechniek
  • Inkoop
  • Aan tafel
  • Biscuitbeslag
  • Cakebeslag
  • Zandtaartdeeg
  • Gistdeeg
  • Brood
  • Bladerdeeg
  • Gistbladerdeeg, frituurbeslag en strudeldeeg
  • Soezendeeg
  • Koud en snel
  • Crèmes
  • Versieren en garneren van gebak
  • Bonbons en andere lekkernijen
  • Receptenregister
  • Algemeen Register

auteur: Arnold Zabert
ISBN: 9789060972021
EAN:
uitgever: Schuyt & co cv
aantal pagina: 289
taal: Nederlands
jaartal: 1986
bindwijze: hardcover
afmetingen: 305 x 230 x 30 mm
conditie: goed, stevig in band, rug licht verkleurd

Ophalen in Amstelveen Noord, vlakbij de ring.
Verzending mogelijk voor rekening en risico koper.
Advertentienummer: m2273592748