Hele nette heren slim fit jeans Jack & Jones, maat 28-30€ 13,50
Leer Koken Met Cas Spijkers - 9789043900195 - Basiskookboek
191sinds 2 jun. '25, 21:00
€ 3,75
Ophalen of Verzenden
Beschrijving
Leer Koken Met Cas Spijkers - 9789043900195 - Basiskookboek
Hardcover - Cas Spijkers - 240 pagina's
Ophalen of verzenden (past in een brievenbuspakketje).
Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken is enige ",kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot' belang. Cas spijkers , bekend bij jong en oud door zijn kookprogramma op tv, geeft in Leer koken met Cas spijkers kookadviezen voor beginners en gevorderden in de keuken. Cas spijkers houdt van in de verschillende groepen verdeelde levensmiddelen: aardappelen, groenten, peulvruchten en granen, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, gevogelte, vruchten. melk en melkproducten en eieren. Eik hoofdstuk begint met inspirerende, stap voor stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties. Daarna worden de gebruikte ingrediënten beschreven met informatie over voedingswaarde, seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast. Ook wordt relevante informatie gegeven over bijvoorbeeld snij technieken, bewaartips en bijzonder keuken gerei. In specials worden verschillende voor het koken belangrijke onderwerpen belicht. Dat zijn onder andere: trendy gerechten; tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd; bouillons; sauzen; kooktechnieken; kruiden, specerijen en smaakmakers. Aan de hand van een uitgebreid register zijn alle recepten en informatie in een oogwerk terug te vinden.
Hardcover - Cas Spijkers - 240 pagina's
Ophalen of verzenden (past in een brievenbuspakketje).
Om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen koken is enige ",kennis van de basisprincipes van het koken en van de producten van groot' belang. Cas spijkers , bekend bij jong en oud door zijn kookprogramma op tv, geeft in Leer koken met Cas spijkers kookadviezen voor beginners en gevorderden in de keuken. Cas spijkers houdt van in de verschillende groepen verdeelde levensmiddelen: aardappelen, groenten, peulvruchten en granen, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, gevogelte, vruchten. melk en melkproducten en eieren. Eik hoofdstuk begint met inspirerende, stap voor stap beschreven recepten, die vaak voorzien zijn van tips en variaties. Daarna worden de gebruikte ingrediënten beschreven met informatie over voedingswaarde, seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast. Ook wordt relevante informatie gegeven over bijvoorbeeld snij technieken, bewaartips en bijzonder keuken gerei. In specials worden verschillende voor het koken belangrijke onderwerpen belicht. Dat zijn onder andere: trendy gerechten; tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd; bouillons; sauzen; kooktechnieken; kruiden, specerijen en smaakmakers. Aan de hand van een uitgebreid register zijn alle recepten en informatie in een oogwerk terug te vinden.
Advertentienummer: m2274928551
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenik kan koken sarelshet basiskookboek ahkookboeken gezochtline camp in Kampeermeubelenbonbon vormen in Taarten en Cupcakes makendick boer in Hobby en Vrije tijdtrampoline met steun in Fitnessmaterialenganni jassen in Jassen | Zomertransporter bike in Elektrische fietsenleverkruid in Planten | Tuinplantenimac bolletje in Apple Desktopstarzan comics in Strips | Comicscape vest in Truien en Vesten