Sjoerd Mulder - WorstbijbelGereserveerd
Gertjan Kiers - Vleesbijbel
915sinds 9 jun. '25, 15:17
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd via PostNL vanaf € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2017
AuteurBas van Wijngaarden; Gertjan Kiers
Beschrijving
Ondertitel: alles over rund & kalf, varken en lam
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Contributors: Simone van den Berg; Lars Hamer; Suzanne Krom; Tijs Koelemeijer; Meneer Wateetons
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Contributors: Simone van den Berg; Lars Hamer; Suzanne Krom; Tijs Koelemeijer; Meneer Wateetons
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Advertentienummer: m2277515953
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruytnutricode fat burn killeroverdekte ren in Hondenhokkenzwart beeld in Kunst | Beelden en Houtsnijwerkenstalling erp in Caravans en Kamperenexamenbundel vwo bedrijfseconomie in Schoolboekenla palma barkruk lem in Barkrukkenjabra 85t in Mobiele telefoons | Oordopjesoude plafondlampen in Lampen | Plafondlampenspatbord harley davidson in Onderdelen | Harley-Davidsonlee friedlander in Kunst en Cultuur | Fotografie en Design