Mari Maris - Groentebijbel€ 20,00
Peter Klosse - Wildbijbel
323sinds 13 jun. '25, 12:27
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2018
AuteurPeter Klosse
Beschrijving
Ondertitel: Werken met wild
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 464
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.
Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild verzk koper
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 464
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.
Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto's
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild verzk koper
Advertentienummer: m2278845890
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenpeter goossensjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkeyboard standaard dubbel in Standaardstoikka birds in Antiek | Glas en Kristalachterbrug verlengde in Onderdelen | Suzukiknipperlichten mini in Verlichtingtechnics tuner st in Tunersmarie stella maris in Uiterlijk | Lichaamsverzorgingmatras rijssen in Slaapkamer | Beddenformule 1 beeldje in Automerken, Motoren en Formule 1pioneer dj xz in Dj-sets en Draaitafelsernst bobby in Dvd's | Kinderen en Jeugd