Tulp tas ByLin op standaard en met portemonneetje€ 250,00
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)
2011
Auteur
Marcus Polman
Beschrijving
Nooit gebruikt, nieuwstaat!
Ondertitel: 25
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?
Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
Ondertitel: 25
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge
Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.
Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?
Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Hollandsche Rading
27x bekeken
0x bewaard
Sinds 15 jun '25
Advertentienummer: m2279643742
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhandboek voedsel drogentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenperfecte pralinesjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochthook in Versterkers | Bas en Gitaarsony party speakers in Luidsprekersvan raam fietsen balance in Elektrische fietsenpiraten in Speelgoed | Playmobil(ceder) in Planten | Bomensog mes in Militaria | Algemeenspiraalkabel in Aanhangers en Bagagewagensnorth sails in Windsurfenziekenhuis utrecht in Ansichtkaarten | Nederlandtweepersoons bed breda in Slaapkamer | Bedden