Horen, lezen & spelen 2 methode voor alt saxofoon de Haske€ 6,00
Bijzonder simpel, Alison Roman
403sinds 16 jun. '25, 19:52
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,75
Kenmerken
ConditieGelezen
TypeHoofdgerechten
Beschrijving
Een van de beste kookboeken van het jaar- volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network
Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.
De opbouw van het boek is gebaseerd op de samenstelling van haar eigen maaltijden, wat zijzelf de vijf belangrijkste onderdelen vindt: snacks, salades, bijgerechten, hoofdgerechten en lekkere zoetigheden en de meeste recepten zijn geschikt van 4 tot 6 personen.
Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: 'Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zo flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt'
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie
'Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush' - KNACK
let op een aantekenig bij een recept (zie 2e foto)
Kijk ook eens bij mijn andere boeken
Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.
De opbouw van het boek is gebaseerd op de samenstelling van haar eigen maaltijden, wat zijzelf de vijf belangrijkste onderdelen vindt: snacks, salades, bijgerechten, hoofdgerechten en lekkere zoetigheden en de meeste recepten zijn geschikt van 4 tot 6 personen.
Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: 'Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zo flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt'
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie
'Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush' - KNACK
let op een aantekenig bij een recept (zie 2e foto)
Kijk ook eens bij mijn andere boeken
Advertentienummer: m2279944442
Populaire zoektermen
ottolenghi simpellekker en simpelKookboekenoude kookboekenlekker en simpel kookboektime life kookboekenslowcooker kookboekenlekker en simpel zoetkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenlekker en simpel op reisindonesische kookboekenkip shuttle in Caravansbrandweer 110 in Carnavalskleding en Verkleedspullenbmw 335 in BMWbakkum in Stacaravansmastica in Modeltreinen | H0yves delorme in Postersyamaha tzr 50 kappen in Brommeronderdelen | Algemeenkabinet | empire in Paarden en Pony's | Zadelskoelkast zaandam in Koelkasten en IJskastenveenendaal veenendaal in Drumstellen en Slagwerk