Haal meer uit je Broodbakmachine - Marco Bakker€ 8,00
Hoe je Glutenvrij eet en toch je vrienden houdt
42sinds 24 jun. '25, 09:06
€ 6,00
Verzenden
Verzenden voor € 4,00
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Hoe je Glutenvrij eet en toch je vrienden houdt
Anna Barnett
Aantal pagina's: 160
Contributors: Roselle de Jong
☆ 50 originele en probleemloze recepten
– die toevallig glutenvrij zijn
Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan?
Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.
Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen.
In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken.
Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie.
Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden!
Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.
De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online.
Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events.
Geen vlekken kreukels en aantekeningen enzovoort
Harde kaft
Verzendkosten € 4,00
Anna Barnett
Aantal pagina's: 160
Contributors: Roselle de Jong
☆ 50 originele en probleemloze recepten
– die toevallig glutenvrij zijn
Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan?
Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.
Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen.
In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken.
Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie.
Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden!
Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.
De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online.
Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events.
Geen vlekken kreukels en aantekeningen enzovoort
Harde kaft
Verzendkosten € 4,00
Advertentienummer: m2282231609
Populaire zoektermen
eet jezelf lekker in je vel boekeet jezelf lekker in je vel boekKookboekenoude kookboekeneet als een experteet als een atleettime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekeneet paleo in 7 stappenpartij garen in Breien en Hakenporceleyne fles kerstmis in Antiek | Wandborden en Tegelspps ktm in Onderdelen | Merk-onafhankelijkolieverf paneel in Kunst | Schilderijen | Klassiekexterne verslaggeving opgaven in Economie, Management en Marketingfiets herveld in Fietsen | Dames | Damesfietsensuperjet 701 in Jetski's en Waterscootershoek haard in Haardendodge challenger hellcat in Dodgebullyland in Stripfiguren