9 Verzilverde of zilveren Lepeltjes€ 20,00
Amici koken voor vrienden met Pieter Bosters
40sinds 24 jun. '25, 10:37
€ 6,00
Ophalen of Verzenden
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2008
EigenschappenVegetarisch
AuteurPieter Bosters
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten
Beschrijving
Bijzonder kookboek van de Brabantse cuisinier Pieter Bosters.Hij heeft een grote voorliefde voor ambachtelijk koken en dan het liefst met biologische streekgebonden producten.
· Liefde voor de streek
· Voorgerechten
· Tussengerechten
· Hoofdgerechten
· Desserts
· Ansjovis, asperges en aardbeien
· Kaas en wijn
· Olie en boter
·
Pieter Bosters, patron cuisinier, is geboren in Bergen op Zoom en hij is afkomstig uit een echte horeca-familie. Hij heeft er voor gekozen de keuken in te gaan en heeft een koksopleiding gevolgd in Breda.
Nadat hij in meerdere sterren restaurants gewerkt heeft in binnen- en buitenland, opende hij in 2005 Restaurant Mijn Keuken in Wouw. In 2010 werd hij beloond met een Michelinster. De gedachte van Mijn Keuken is om eerlijke producten te gebruiken en op een hoog niveau te koken zonder tierlantijnen.
Pieter: Verse, mooie producten geven mij een enorme drive om vernieuwend te werken. Je voelt de creativiteit en gaat filosoferen over nieuwe combinaties. Daar streef je naar, maar dat is heel moeilijk, omdat het wiel al meerdere malen is uitgevonden. Ik ben dagelijks bezig met eten, maar niet om continu nieuwe dingen te bedenken. Er moet ook gewerkt worden. Het mooiste is de adrenaline die door je lichaam dendert wanneer het allemaal moet gaan gebeuren in die paar uurtjes in de avond. Daar heb je heel de dag hard voor gewerkt.
Gebonden, 65 pag., geïllustreerd, register
Uitg. AM, 2008
Prijs 6,00
Kist 2 H.
Vragen mail me a.u.b.
Verzendkosten 3,95 met track en tracé.
· Liefde voor de streek
· Voorgerechten
· Tussengerechten
· Hoofdgerechten
· Desserts
· Ansjovis, asperges en aardbeien
· Kaas en wijn
· Olie en boter
·
Pieter Bosters, patron cuisinier, is geboren in Bergen op Zoom en hij is afkomstig uit een echte horeca-familie. Hij heeft er voor gekozen de keuken in te gaan en heeft een koksopleiding gevolgd in Breda.
Nadat hij in meerdere sterren restaurants gewerkt heeft in binnen- en buitenland, opende hij in 2005 Restaurant Mijn Keuken in Wouw. In 2010 werd hij beloond met een Michelinster. De gedachte van Mijn Keuken is om eerlijke producten te gebruiken en op een hoog niveau te koken zonder tierlantijnen.
Pieter: Verse, mooie producten geven mij een enorme drive om vernieuwend te werken. Je voelt de creativiteit en gaat filosoferen over nieuwe combinaties. Daar streef je naar, maar dat is heel moeilijk, omdat het wiel al meerdere malen is uitgevonden. Ik ben dagelijks bezig met eten, maar niet om continu nieuwe dingen te bedenken. Er moet ook gewerkt worden. Het mooiste is de adrenaline die door je lichaam dendert wanneer het allemaal moet gaan gebeuren in die paar uurtjes in de avond. Daar heb je heel de dag hard voor gewerkt.
Gebonden, 65 pag., geïllustreerd, register
Uitg. AM, 2008
Prijs 6,00
Kist 2 H.
Vragen mail me a.u.b.
Verzendkosten 3,95 met track en tracé.
Advertentienummer: m2282257333
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenik kan koken sarelskookboeken gezochtoude kookboekentomte laerdal in Modelauto's | 1:43caravan ootmarsum in Caravan accessoiresopvang konijnen in Konijnenpastoe kast blauw in Kasten | Roldeurkasten en Archiefkastenjoggingbroek jongens 176 in Kinderkleding | Maat 176vlecht hekken in Schuttingenlaura ashley sprei in Slaapkamer | Beddengoedamsterdamse school stoel in Stoelenblack bananas roze in Truien en Vestengitane in Fietsen | Dames | Sportfietsen en Toerfietsen