Hoera, het is vandaag (SEAL)€ 225,00
Bon Appéti
00sinds 27 jun. '25, 11:34
€ 150,00
Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2016
AuteurFrancois-Régis Gaudry
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts
Beschrijving
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Hardcover
9789059567108
Druk: 1
oktober 2016
336 pagina's
Boek is ongelezen/ongebruikt; lichte gebruikssporen omslag
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Een enigszins ongestructureerde encyclopedie van culinaire zaken
Deze culinaire inventaris bevat het beste van alles en overal. Vergroot je productkennis en leer alles over grote chefs, culinair-historische weetjes, de beste dranken en de bereiding van klassieke gerechten.
Naast een heleboel basiskennis, weetjes en goed bewaarde culinaire geheimen vind je in 'Bon appétit' vele recepten. Van couscous en bouillabaisse tot aan variaties voor mayonaise en sushi. Maar, zoals gezegd, alleen het beste van het beste!
Verslind dit boek in één keer of blader er af en toe doorheen en neem alle informatie beetje bij beetje in je op.
Francis-Régis Gaudry is een Frans journalist. Hij is redacteur voor het weekblad L'Express en presenteert op zondagochtend het culinaire radioprogramma 'On va déguster' op France Inter. Daarnaast schrijft hij het gastronomische blog Et togue! en is auteur van diverse boeken over gastronomie.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT
OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!
Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.
Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.
Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.
Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.
KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Hardcover
9789059567108
Druk: 1
oktober 2016
336 pagina's
Boek is ongelezen/ongebruikt; lichte gebruikssporen omslag
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Een enigszins ongestructureerde encyclopedie van culinaire zaken
Deze culinaire inventaris bevat het beste van alles en overal. Vergroot je productkennis en leer alles over grote chefs, culinair-historische weetjes, de beste dranken en de bereiding van klassieke gerechten.
- Wat zijn wereldwijd de beste wijngaarden?
- Welke levensmiddelen moet je in de koelkast bewaren en welke juist niet?
- Hoe bereid je het perfecte ei?
- Waardoor zijn chef-koks als Pierre Gagnaire, Alain Passard en Auguste Escoffier bekend geworden?
- Welke smaken gaan goed samen?
- Welk voedsel zorgt voor een slechte of frisse adem?
Naast een heleboel basiskennis, weetjes en goed bewaarde culinaire geheimen vind je in 'Bon appétit' vele recepten. Van couscous en bouillabaisse tot aan variaties voor mayonaise en sushi. Maar, zoals gezegd, alleen het beste van het beste!
Verslind dit boek in één keer of blader er af en toe doorheen en neem alle informatie beetje bij beetje in je op.
Francis-Régis Gaudry is een Frans journalist. Hij is redacteur voor het weekblad L'Express en presenteert op zondagochtend het culinaire radioprogramma 'On va déguster' op France Inter. Daarnaast schrijft hij het gastronomische blog Et togue! en is auteur van diverse boeken over gastronomie.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT
OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!
Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.
Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.
Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.
Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.
KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Advertentienummer: m2283302914
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenbon appetitkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenhonda cb four in Motoren | Oldtimersbontjas zwart wit in Jassen | Winterfruitschaal riet in Woonaccessoires | Schalen en Manden80 x 200 cm in Hout en Plankenvolkswagen polo station in Volkswagenfloppy disk in Film- en Videobewerkingwitvissen hengelsport viskist in Hengelsport | Witvissensnowboard burton custom in Snowboardencannondale 20 inch in Fietsen | Jongensla-ea4 in Fotografie | Lenzen en Objectieven