Kijkatlas van Zeeland-Noortje de Roy van ZuydewijnBieden
Kenmerken
Beschrijving
Beschrijving:
HEERLIJKE GERECHTEN UIT DE RUSSISCHE KEUKEN - Elenora Karpov
-
Inhoud:
Eten en de Russische literatuur
De klassieke keuken
Feestdagen
Zakuski
Wodka
Soepen
Vleesgerechten
Melkprodukten enz..
-
In dit informatieve en daardoor interessante kookboek zijn recepten bijeengebracht, die representatief zijn voor de russische keuken (het deel van de sovjet-unie, dat aan de westzijde van de oeral ligt) en voor de regionale keukens.
De klimatologische verschillen in de diverse republieken zijn debet aan een grote differentiatie op tafel.
Russische families nuttigen drie warme maaltijden per dag.
's avonds serveert men melkprodukten om rustig te kunnen slapen.
Nog enkele belangrijke ingredienten zijn bessen, noten, paddestoelen en zure room.
De receptuur is volgens het bekende procede van deze serie overzichtelijk gerangschikt en onderverdeeld in zakuski voorgerechten; soepen, vlees-, vis-, wild-, gevogelte-, en groentegerechten, daarna volgen sauzen, zetmeelprodukten, desserts en melkprodukten.
Bij een aantal recepten wordt de streek vermeld en de russische benaming.
-
Wiebe Andringa - Auteur: Elenora Karpov - Nederlands - Hardcover - ISBN: 90 624 8479 4
1 ste druk - 127 pag.
Prima staat
HEERLIJKE GERECHTEN UIT DE RUSSISCHE KEUKEN - Elenora Karpov
-
Inhoud:
Eten en de Russische literatuur
De klassieke keuken
Feestdagen
Zakuski
Wodka
Soepen
Vleesgerechten
Melkprodukten enz..
-
In dit informatieve en daardoor interessante kookboek zijn recepten bijeengebracht, die representatief zijn voor de russische keuken (het deel van de sovjet-unie, dat aan de westzijde van de oeral ligt) en voor de regionale keukens.
De klimatologische verschillen in de diverse republieken zijn debet aan een grote differentiatie op tafel.
Russische families nuttigen drie warme maaltijden per dag.
's avonds serveert men melkprodukten om rustig te kunnen slapen.
Nog enkele belangrijke ingredienten zijn bessen, noten, paddestoelen en zure room.
De receptuur is volgens het bekende procede van deze serie overzichtelijk gerangschikt en onderverdeeld in zakuski voorgerechten; soepen, vlees-, vis-, wild-, gevogelte-, en groentegerechten, daarna volgen sauzen, zetmeelprodukten, desserts en melkprodukten.
Bij een aantal recepten wordt de streek vermeld en de russische benaming.
-
Wiebe Andringa - Auteur: Elenora Karpov - Nederlands - Hardcover - ISBN: 90 624 8479 4
1 ste druk - 127 pag.
Prima staat
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Nieuw- en Sint Joosland
62x bekeken
2x bewaard
Sinds 30 jun '25
Advertentienummer: m2284411143
Populaire zoektermen
project gezond heerlijke zomersterk in de keuken kookboekKookboekenoude kookboekenmet conimex thuis in de oosterse keukende bijbel van de italiaanse keukende perzische keukenantilliaanse keukenuit paulines keukentime life kookboekenslowcooker kookboekende authentiek indische keukenster in de keukenkookboeken gezochtvolkswagen caddy roncalli in Volkswagenlmc 440 in Caravansversterker gezocht in Versterkers en Receiversuni flexplug in Isolatie en Afdichtinglauren en harry beelden in Kunst | Designobjectenschellevis 100x100 in Tegels en Klinkerskandelaar dieren in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsenvwo globalisering in Schoolboekensteigerbuis in Steigersbruchem in Vis- en Consoleboten