SALE: Zwarte pumps Graceland, maat 41 Zie omschrijving
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)
2008
Auteur
Christian Teubner
Beschrijving
Zeer mooi en omvangrijk boek met uitgebreide informatie over een groot aantal fruit- en groentesoorten,
Ingedeeld in twee gedeelten. In beide gedeelten wordt ingegaan op warenkennis en praktische keukentips.
Daarnaast is er nog een gedeelte over kruiden en specerijen.
Heel veel soorten fruit worden behandeld (en per soort vele variëteiten), waarbij gegevens over oorsprong, smaak, verkrijgbaarheid, etc.
Daarnaast wordt een aantal keukentechnieken behandeld, zoals het maken van vruchtensappen, -puree en -siroop, zoetmiddelen, binden en geleren, vruchtensausen, versieren met saus, confijten, fruitversieringen (snij technieken etc), drogen en invriezen.
== In het groente gedeelte worden op dezelfde manier allerlei groenten beschreven alsmede teelttechnieken en gebruikelijke bereidingsvormen.
Daarna komt in de praktische keukeninformatie veel aan bod over de juiste behandeling in de keuken en snijtechnieken.
== Tot slot een gedeelte over kruiden en specerijen, hier worden allerlei kruiden kort behandeld.
Zie voor meer inhoudelijke informatie foto's 5, 6 en 7 (achterzijde boek).
APPL: 1e Druk 2008, gebonden, hardcover, 318 pagina's.
ISBN 9783833814815.
Het boek is voorzien van de originele hardkartonnen cassette.
Boek is in uitstekende staat, zo goed als nieuw.
Prijs: € 17,50 + € 8,25 portokosten pakketpost.
Bieden is exclusief portokosten.
Kan niet worden opgehaald.
Boek wordt zorgvuldig verpakt verzonden.
Ingedeeld in twee gedeelten. In beide gedeelten wordt ingegaan op warenkennis en praktische keukentips.
Daarnaast is er nog een gedeelte over kruiden en specerijen.
Heel veel soorten fruit worden behandeld (en per soort vele variëteiten), waarbij gegevens over oorsprong, smaak, verkrijgbaarheid, etc.
Daarnaast wordt een aantal keukentechnieken behandeld, zoals het maken van vruchtensappen, -puree en -siroop, zoetmiddelen, binden en geleren, vruchtensausen, versieren met saus, confijten, fruitversieringen (snij technieken etc), drogen en invriezen.
== In het groente gedeelte worden op dezelfde manier allerlei groenten beschreven alsmede teelttechnieken en gebruikelijke bereidingsvormen.
Daarna komt in de praktische keukeninformatie veel aan bod over de juiste behandeling in de keuken en snijtechnieken.
== Tot slot een gedeelte over kruiden en specerijen, hier worden allerlei kruiden kort behandeld.
Zie voor meer inhoudelijke informatie foto's 5, 6 en 7 (achterzijde boek).
APPL: 1e Druk 2008, gebonden, hardcover, 318 pagina's.
ISBN 9783833814815.
Het boek is voorzien van de originele hardkartonnen cassette.
Boek is in uitstekende staat, zo goed als nieuw.
Prijs: € 17,50 + € 8,25 portokosten pakketpost.
Bieden is exclusief portokosten.
Kan niet worden opgehaald.
Boek wordt zorgvuldig verpakt verzonden.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Heerlen
31x bekeken
0x bewaard
Sinds 1 jul '25
Advertentienummer: m2284532958
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenfood teubnerkruiden tafeltime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekengroente rekkenindische kookboekenkookboekengroenten en fruitindonesische kookboekenjumbo kookboekencamel blazer in Jasjes, Kostuums en Pakkenspaarpot vrije universiteit in Spaarpottensieraden display in Kralen en Sieraden makeninboedel den haag in Complete inboedelsskeleton in Horloges | Herenbestuurder rugsteun in Motoren | Harley-Davidsonpeugeot 306 cabriolet dak in Peugeotmijn kleintje mattel in Poppenrenault kangoo onderdelen in Overige Auto-onderdelengietijzer poten in Curiosa en Brocante