Nan Goldin I’ll be your mirror€ 60,00
Pascal Jalhay - Wereldse smaakmakers
120sinds 3 jul. '25, 11:22
€ 12,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
Kenmerken
Beschrijving
VerZENDEN 4 euro via DHLKK.
Ondertitel: Ruim 75 basisrecepten uit de hele wereld voor sauzen, boemboes, kruidenmixen, marinades en chutneys
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 192
Contributors: Harold Pereira
Koken is niet gebaseerd op strenge spelregels. Natuurlijk heb je altijd een basisrecept, maar je kunt er vervolgens geheel je eigen draai aan geven. Je bepaalt zelf hoe zilt, zoet, pittig of fris je je gerecht wilt maken. In Wereldse smaakmakers neemt Pascal Jalhay je mee in de wereld van de smaak. Tijdens de vele reizen die hij in zijn leven maakte - van India tot Indonesië en van Peru tot Portugal - heeft hij een breed scala aan kruiden, sauzen, boemboes en condimenten verzameld. Pascal laat zien hoe je verschillende basissmaakmakers maakt, zoals Argentijnse wet en dry rubs, Peruaanse leche de tigre, Vietnamese nuoc nam (gefermenteerde vissaus), verschillende Indonesische boemboes, oer-Hollands 'rommelkruid', piri piri en za'atar. Daarnaast geeft hij je ook uiteenlopende suggesties voor condimenten die je gerecht naar een hoger niveau zullen tillen, zoals salsa's, sambals, chaat, mosterd, roui...
Ondertitel: Ruim 75 basisrecepten uit de hele wereld voor sauzen, boemboes, kruidenmixen, marinades en chutneys
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 192
Contributors: Harold Pereira
Koken is niet gebaseerd op strenge spelregels. Natuurlijk heb je altijd een basisrecept, maar je kunt er vervolgens geheel je eigen draai aan geven. Je bepaalt zelf hoe zilt, zoet, pittig of fris je je gerecht wilt maken. In Wereldse smaakmakers neemt Pascal Jalhay je mee in de wereld van de smaak. Tijdens de vele reizen die hij in zijn leven maakte - van India tot Indonesië en van Peru tot Portugal - heeft hij een breed scala aan kruiden, sauzen, boemboes en condimenten verzameld. Pascal laat zien hoe je verschillende basissmaakmakers maakt, zoals Argentijnse wet en dry rubs, Peruaanse leche de tigre, Vietnamese nuoc nam (gefermenteerde vissaus), verschillende Indonesische boemboes, oer-Hollands 'rommelkruid', piri piri en za'atar. Daarnaast geeft hij je ook uiteenlopende suggesties voor condimenten die je gerecht naar een hoger niveau zullen tillen, zoals salsa's, sambals, chaat, mosterd, roui...
Advertentienummer: m2285094097
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekensergio herman smaakmakershay butler in Woonaccessoires | Kapstokkenansichtkaarten ter apel in Ansichtkaarten | Nederlandde schriftuitlegger in Godsdienst en Theologiecommode hout ikea in Kinderkamer | Commodes en Kastenbutcher block in Keuken | Keukenbenodigdhedengouden legging in Babykleding | Baby-kledingpakkettenvintage rayban in Zonnebrillen en Brillen | Damesreverspeld in Overige Accessoirespolo dordrecht in Volkswagenpoortugaal in Fietsen | Dames | Damesfietsen