Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes€ 8,50
Meesterlijk brood - Robert van Beckhoven
00sinds 11 jul. '25, 21:14
Gereserveerd
Verzenden
Verzenden voor € 3,70
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
aangeboden
Meesterlijk brood
~leer bakken vanaf de basis ~
door Robert van Beckhoven
Brood bakken kun je leren!Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar tóch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckhoven wil je daadwerkelijk laten leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.
Je begint in Meesterlijk brood met de basis, die niet zo eenvoudig is als gedacht: bak maar eens het perfecte puntje! Robèrt is echter een meester in uitleggen en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. Van de klassiekers als bruin en wit brood, kadetjes en krentenbollen tot diverse desembroden en van gevarieerde brioches tot broden met bijzondere granen als spelt, rogge en quinoa. Een boek met een uitgebreide en gedegen uitleg, een heldere indeling met stap-voor-stapfotografie en gevarieerde receptuur.
harde kaft, afm. 24,5 cm x 17,5 cm
192 blz. met div. foto's
EAN 9789000342808
vrijwel nieuw
vaste prijs € 7,50 excl. verzendkosten
ophalen is niet mogelijk
Meesterlijk brood
~leer bakken vanaf de basis ~
door Robert van Beckhoven
Brood bakken kun je leren!Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar tóch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckhoven wil je daadwerkelijk laten leren en begrijpen wat er bij brood bakken komt kijken. Pas als je weet hoe het zit met de ingrediënten, tijden, technieken, temperatuur en materialen, kun je ook echt goed (gaan) bakken! Geen trucs, maar kennis.
Je begint in Meesterlijk brood met de basis, die niet zo eenvoudig is als gedacht: bak maar eens het perfecte puntje! Robèrt is echter een meester in uitleggen en bouwt de vijftig recepten in moeilijkheid en variatie op. Van de klassiekers als bruin en wit brood, kadetjes en krentenbollen tot diverse desembroden en van gevarieerde brioches tot broden met bijzondere granen als spelt, rogge en quinoa. Een boek met een uitgebreide en gedegen uitleg, een heldere indeling met stap-voor-stapfotografie en gevarieerde receptuur.
harde kaft, afm. 24,5 cm x 17,5 cm
192 blz. met div. foto's
EAN 9789000342808
vrijwel nieuw
vaste prijs € 7,50 excl. verzendkosten
ophalen is niet mogelijk
Advertentienummer: m2288110400
Populaire zoektermen
een boek over broodKookboekenoude kookboekenbrood uit eigen ovenbrood uit de panmeest meesterlijk van roberttime life kookboekenslowcooker kookboekenmeesterlijk robertrobert van beckhovenbrood banketkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenwezep in Brommobielen en Scootmobielenbrand tent in Voortenten en Luifelshitachi in Gereedschap | Boormachinessalih in Horeca | Keukenapparatuurford fiesta st 2012 in Carrosserie en Plaatwerkwindscherm opel zafira in Tuning en Stylingomvormer met accu in Accu's en Toebehorendendrobates in Reptielen en Amfibieën | Toebehorenalison en mae in Breien en Hakenmickey mouse zwart wit in Disney