Bakken en Braden met uw slager Wim de Baat.

90sinds 14 jul. '25, 15:51
Bieden
Verzenden
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeHoofdgerechten

Beschrijving

Kookboek met 102 blz. met recepten alles over vlees.
Hoe je vlees moet bakken en braden.

135 recepten voor rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, braadkuiken, lamsvlees en vlugklaar-vlees.

Suggesties voor de barbecue, vleesfondue, gourmed party.
14 recepten voor winterkost.

Goede beschrijving van de recepten en de benodigheden.
Zie foto's.

Foto's: Studio Muntz Amersfoort.
Drukkeij: Wilco Amersforrt.
Uitgave: Anton Coppoolse Slagerij- & Culinaire Communicatie Amersfoort.

Porto/verzendkosten zijn voor de koper.

Zie voor meer boeken, kleding, postzegels ed. mijn advertenties.
Advertentienummer: m2289000453