Mindfulness - Ger Schurink€ 7,00
Culinair Sardinië - Loes Janssen Miraglia
30sinds 14 jul. '25, 18:48
€ 9,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,25
Kenmerken
Beschrijving
opruiming privé verzameling
Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!
Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet.
Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.
hardcover eerste druk 2012
paar plekjes op de kaft
Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!
Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet.
Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.
hardcover eerste druk 2012
paar plekjes op de kaft
Advertentienummer: m2289061051
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenculinair vademecumpan tip culinairtime life kookboekenslowcooker kookboekentip culinair tijdschriftenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekentip culinairindonesische kookboekenjumbo kookboekenmalm in Kasten | Ladekastenschiphuis leeuwarden in LigplaatsenDvd-spelers jvc in Dvd-spelersgeloof hoop liefde goud in Kettinghangers48v oplader in Fietsaccessoires | Fietsaccu'sdisselbak traanplaat in Aanhangwagen-onderdelenstoommandje in Keuken | Potten en Pannenkawasaki 85cc in Brommers | Crossbrommersth 700 in Transmissie en Toebehorenhuid verjonging in Beautycases