Tony Crabbe - Nooit meer te druk 9789024572687Bieden
Kenmerken
ConditieGelezen
KeukenOverige gebieden
Jaar (oorspr.)2008
AuteurJames Peterson
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
Beschrijving
Ondertitel: 484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 422
Contributors: H. Schneiders
Wat je als kok moet weten
Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!
HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[kolom rec...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 422
Contributors: H. Schneiders
Wat je als kok moet weten
Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!
HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[kolom rec...
Advertentienummer: m2289490956200sinds 16 jul. '25, 08:31
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenmarijke koktime life kookboekenslowcooker kookboekenmarokkaanse kokkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenkok rond klokindonesische kookboekenjames petersonjumbo kookboekenvoortent gordijnen in Caravan accessoiresgoogle nest thermostaat in Thermostatenplaymobil 6678 in Speelgoed | Playmobilnukus jurk in Jurkenmoulinex oven gebruikt in Ovenste huur bergen nh in Autostallingen en Garagesgeorge benson lp in Vinyl | Jazz en Bluesgereedschapskast in Gereedschapskistenrenault rc in Kajuitzeilboten en Zeiljachtenlego truck volvo in Speelgoed | Duplo en Lego