Alecto DVM200 losse camera€ 45,00
Vleesbijbel Gertjan Kiers
330sinds 21 jul. '25, 19:25
€ 25,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2017
AuteurBas van Wijngaarden; Gertjan Kiers
Beschrijving
Als Nieuw!!
Ondertitel: alles over rund & kalf, varken en lam
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Contributors: Simone van den Berg; Lars Hamer; Suzanne Krom; Tijs Koelemeijer; Meneer Wateetons
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Ondertitel: alles over rund & kalf, varken en lam
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Contributors: Simone van den Berg; Lars Hamer; Suzanne Krom; Tijs Koelemeijer; Meneer Wateetons
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Advertentienummer: m2291387707
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruythout heesch in Haardhoutweide omheining in Stalling en Weidegangbikkel fiets in Elektrische fietsentrilplaat apparaat in Fitnessapparatuurmodeltreinen sliedrecht in Modeltreinen | H0donker hokken in Vogels | Hokken en Kooienknaus vimara 450 in Caravan Inkoopstiga accumaaier in Grasmaaiersaluminium masten in Bootonderdelenobd2 diagnose in Autogereedschap