Opera/Operette Boekjes 1900-1920€ 150,00
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Beschrijving
Let op: boek is meer dan 2 kilo, dus duurder om te verzenden!
Titel: Fruit en Groente
Auteur: Teubner
ISBN: 978-3-8338-1481-5
Taal: Nederlands
Aantal blz: 318
Dit is een boek over fruit en groente zoals de titel al aangeeft en is ingedeeld in twee gedeelten, een deel over fruit en een deel over groente. Daarnaast is er nog een klein gedeelte over kruiden en specerijen
In beide gedeelten wordt ingegaan op warenkennis en praktische keukentips.
Heel veel soorten fruit worden behandeld (en per soort heel veel variëteiten), waarbij gegevens over oorsprong, smaak, verkrijgbaarheid, etc. Daarnaast worden een aantal keukentechnieken behandeld, zoals het maken van vruchtensappen, -puree en -siroop, zoetmiddelen, binden en geleren, vruchtensausen, versieren met saus, confijten, fruitversieringen (snij technieken etc), drogen en invriezen.
Dit deel heef zo ongeveer 120 bladzijden.
In het groente gedeelte worden op dezelfde manier allerlei groenten beschreven alsmede teelttechnieken en gebruikelijke bereidingsvormen. Daarna komt in de praktische keuken informatie veel aan bod over de juiste behandeling in de keuken en snijtechnieken.
Dit deel heeft ongeveer 140 bladzijden (er zit ook een reclamestuk tussen).
Tot slot een gedeelte over kruiden en specerijen, hier worden allerlei kruiden kort behandeld.
Dit deel heeft ongeveer 30 bladzijden.
Ik vind het een fantastisch boek, met mooie foto's en heel veel informatie. Dat er geen recepten in staan vind ik niet erg, veel van de informatie helpt als basiskennis bij recepten.
Titel: Fruit en Groente
Auteur: Teubner
ISBN: 978-3-8338-1481-5
Taal: Nederlands
Aantal blz: 318
Dit is een boek over fruit en groente zoals de titel al aangeeft en is ingedeeld in twee gedeelten, een deel over fruit en een deel over groente. Daarnaast is er nog een klein gedeelte over kruiden en specerijen
In beide gedeelten wordt ingegaan op warenkennis en praktische keukentips.
Heel veel soorten fruit worden behandeld (en per soort heel veel variëteiten), waarbij gegevens over oorsprong, smaak, verkrijgbaarheid, etc. Daarnaast worden een aantal keukentechnieken behandeld, zoals het maken van vruchtensappen, -puree en -siroop, zoetmiddelen, binden en geleren, vruchtensausen, versieren met saus, confijten, fruitversieringen (snij technieken etc), drogen en invriezen.
Dit deel heef zo ongeveer 120 bladzijden.
In het groente gedeelte worden op dezelfde manier allerlei groenten beschreven alsmede teelttechnieken en gebruikelijke bereidingsvormen. Daarna komt in de praktische keuken informatie veel aan bod over de juiste behandeling in de keuken en snijtechnieken.
Dit deel heeft ongeveer 140 bladzijden (er zit ook een reclamestuk tussen).
Tot slot een gedeelte over kruiden en specerijen, hier worden allerlei kruiden kort behandeld.
Dit deel heeft ongeveer 30 bladzijden.
Ik vind het een fantastisch boek, met mooie foto's en heel veel informatie. Dat er geen recepten in staan vind ik niet erg, veel van de informatie helpt als basiskennis bij recepten.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Kerkdriel
31x bekeken
2x bewaard
Sinds 24 jul '25
Advertentienummer: m2292287300
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenfood teubnertime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekengroente rekkenindische kookboekenkookboekengroenten en fruitindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekengietijzeren gasstel in Wafelijzersmousseline jurk in Jurkenmc louis mc4 in Campersmaaskant in Overige Boekenmonoski in Waterski'skersenhouten eettafel met stoelen in Tafels | Eettafelslamp met kap in Lampen | Tafellampenwarmwaterkruik in Verpleegmiddelencarrera racebaan bmw in Speelgoed | Racebanentheepot in Keuken | Tupperware