SALE: Zwarte pumps Graceland, maat 41 Zie omschrijving
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Auteur
Ina Drukker
Beschrijving
Stap voor stap leren koken is al meer dan 20 jaar hét basiskookboek voor iedereen die wil leren koken.
Sinds 1973 is dit boek een veelgebruikt schoolboek om te leren koken. In dit zeer praktische kookboek staan alle basisrecepten en -technieken die nodig zijn om zowel in de kleinhuishouding als in de professionele keuken snel aan de slag te kunnen om de heerlijkste gerechten te maken.
Deze nieuwe druk is geheel aangepast aan de huidige tijd en aan de moderne keuken. Niet alleen de vertrouwde Hollandse keuken maar ook internationale basisrecepten zijn nu opgenomen. Er wordt meer aan dacht besteed aan nieuwe groenten en kleine feestelijke snacks.
Het heeft een praktische ringband, waardoor het goed blijft openliggen.
De belangrijkste basistechnieken zijn op aparte, kleurrijke geplastificeerde losse kaarten (ongebruikt!) achter in het boek opgenomen; binden op verschillende manieren, fijn snijden, schoonmaken en snijden van ui, stijf slaan van eiwit, afhalen van citroenschil, bakken, braden, stoven, smoren, pocheren, grilleren en paneren.
De spiraal in de rug maakt het boek ideaal voor gebruik in de keuken.
Hardcover, derde druk, negende oplage, 2005, 115 pagina's.
Alfabetisch register achterin.
Afmeting: ca. 30 x 17 cm. ISBN: 90 398 0155 X.
Nieuwprijs ca. 35 euro. Moeilijk verkrijgbaar boek.
Dit boek is niet of nauwelijks gebruikt en vrijwel in nieuwstaat.
Prijs: van € 25,00 voor € 20,00 + € 5,25 portokosten met T&T brievenbus
Kan niet worden opgehaald; bieden is exclusief verzendkosten.
Sinds 1973 is dit boek een veelgebruikt schoolboek om te leren koken. In dit zeer praktische kookboek staan alle basisrecepten en -technieken die nodig zijn om zowel in de kleinhuishouding als in de professionele keuken snel aan de slag te kunnen om de heerlijkste gerechten te maken.
Deze nieuwe druk is geheel aangepast aan de huidige tijd en aan de moderne keuken. Niet alleen de vertrouwde Hollandse keuken maar ook internationale basisrecepten zijn nu opgenomen. Er wordt meer aan dacht besteed aan nieuwe groenten en kleine feestelijke snacks.
Het heeft een praktische ringband, waardoor het goed blijft openliggen.
De belangrijkste basistechnieken zijn op aparte, kleurrijke geplastificeerde losse kaarten (ongebruikt!) achter in het boek opgenomen; binden op verschillende manieren, fijn snijden, schoonmaken en snijden van ui, stijf slaan van eiwit, afhalen van citroenschil, bakken, braden, stoven, smoren, pocheren, grilleren en paneren.
De spiraal in de rug maakt het boek ideaal voor gebruik in de keuken.
Hardcover, derde druk, negende oplage, 2005, 115 pagina's.
Alfabetisch register achterin.
Afmeting: ca. 30 x 17 cm. ISBN: 90 398 0155 X.
Nieuwprijs ca. 35 euro. Moeilijk verkrijgbaar boek.
Dit boek is niet of nauwelijks gebruikt en vrijwel in nieuwstaat.
Prijs: van € 25,00 voor € 20,00 + € 5,25 portokosten met T&T brievenbus
Kan niet worden opgehaald; bieden is exclusief verzendkosten.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Heerlen
50x bekeken
1x bewaard
Sinds 26 jul '25
Advertentienummer: m2292739087
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenik kan koken sarelskookboeken gezochtoude kookboekengarage te koop eindhoven in Auto Inkoopbyzoo in Juicers#NAME? in Keukenmixersplaatjesalbums plaatjes in Prentenboeken en Plaatjesalbumspartytent huur in Partytentenmercedes cla pano in Mercedes-Benzcampers karmann colorado in Campersbanden 225 35 19 in Banden en Velgenzundapp handleiding in Handleidingen en Instructieboekjessmalle vaatwasser vrijstaand in Vaatwasmachines