Sidney en Beatrice Webb Dertig jaren 1890-1920€ 15,00
Arne Krüger - Modern koken - Annette Wolter
10sinds 5 aug. '25, 15:11
€ 5,00
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 5,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1972
AuteurArne Krüger
Beschrijving
Dik gebonden hardcover in staat van nieuw
(met twee leeslinten en boek beschermd met boeklon)
Arne Krüger - Modern koken - Annette Wolter
Het kookboek voor fijnproevers
Men wil tegenwoordig anders eten: gezonder, meer verfijnd en minder gebonden aan verouderde voorschriften. En daarom kookt men ook anders: modern, tijdbesparend en met meer overleg.
Voor deze manier van koken stelden Arne Krüger en Annette Wolter een basiskookboek: 'Kochen Heute' samen. Deze beide auteurs hebben hun kookboek aangepast aan de verlangens van de moderne mens. Het is ingedeeld in rubrieken voor snel koken, de alledaagse keuken, de verfijnde keuken etc.
Prachtige kleurenfoto's van vele recepten verhogen de aantrekkelijkheid van deze unieke uitgave. Symbolen bij de recepten geven de moeilijkheidsgraad van de bereiding van de gerechten, het kostenniveau en de houdbaarheid in koel- of vrieskast aan.
Beginners vinden bij elk recept duidelijke aanwijzingen ‘hoe’ het te maken. Gevorderden zullen veel van hun gading vinden in het tweede gedeelte, met samengestelde en moeilijke recepten; hierbij moet men dan vooral denken aan ‘de hobby-kok’.
Moge 'Modern koken' bijdragen tot een verfijnde gastronomie in de Nederlandse keuken en het 'tafelen' tot een vreugde maken.
uitg. Helmond
1972
ISBN 90 252 6174 4
1071 pagina's
1465 gram
kijk ook eens naar mijn andere advertenties
afhalen aan de deur mogelijk
verzenden pakketPostNL 6,95
(met twee leeslinten en boek beschermd met boeklon)
Arne Krüger - Modern koken - Annette Wolter
Het kookboek voor fijnproevers
Men wil tegenwoordig anders eten: gezonder, meer verfijnd en minder gebonden aan verouderde voorschriften. En daarom kookt men ook anders: modern, tijdbesparend en met meer overleg.
Voor deze manier van koken stelden Arne Krüger en Annette Wolter een basiskookboek: 'Kochen Heute' samen. Deze beide auteurs hebben hun kookboek aangepast aan de verlangens van de moderne mens. Het is ingedeeld in rubrieken voor snel koken, de alledaagse keuken, de verfijnde keuken etc.
Prachtige kleurenfoto's van vele recepten verhogen de aantrekkelijkheid van deze unieke uitgave. Symbolen bij de recepten geven de moeilijkheidsgraad van de bereiding van de gerechten, het kostenniveau en de houdbaarheid in koel- of vrieskast aan.
Beginners vinden bij elk recept duidelijke aanwijzingen ‘hoe’ het te maken. Gevorderden zullen veel van hun gading vinden in het tweede gedeelte, met samengestelde en moeilijke recepten; hierbij moet men dan vooral denken aan ‘de hobby-kok’.
Moge 'Modern koken' bijdragen tot een verfijnde gastronomie in de Nederlandse keuken en het 'tafelen' tot een vreugde maken.
uitg. Helmond
1972
ISBN 90 252 6174 4
1071 pagina's
1465 gram
kijk ook eens naar mijn andere advertenties
afhalen aan de deur mogelijk
verzenden pakketPostNL 6,95
Advertentienummer: m2296444536
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenik kan koken sarelskookboeken gezochtoude kookboeken12 inch velg in Agrarisch | Onderdelen | Banden, Velgen en Assenzundapp 516 in Brommeronderdelen | Zundapphalterbank gebruikt in Fitnessmaterialenopc gorredijk in Motor en Toebehorenkoi dronten in Vissen | Vijvervissennike air max zero in Schoenenelfen orakel in Esoterie en Spiritualiteitbijles rekenen basisschool in Bijles, Privé-les en Taallesco2 ph controller in Vissen | Aquaria en Toebehorencrossmotor opknaper in Brommers | Crossbrommers