Culinaire sterren tussen maas en rijn sterrenchefs receptenBieden
Kenmerken
ConditieGelezen
Jaar (oorspr.)2012
AuteurChristophe Felder
Beschrijving
Ondertitel: 40 voortreffelijke desserts
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 192
Contributors: Didier Gaillard; Aniek Njiokiktjien
De mooiste creaties van Christophe Felder
De desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen!
Als niet eerder gemaakte combinaties van texturen, smaken en kleuren lijken deze desserts net haute couture die eerst met de ogen geproefd moet worden.
Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent.
Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2297488396262sinds 8 aug. '25, 16:05
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenpatisserie dessertstime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenchristophe felderindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochttransportfiets 49 cm in Fietsen | Heren | Herenfietsenhoutkachel tent in Tentenverstek lijmklem in Overige Verzamelendodge ram 2007 in Dodgethinking fast en slow in Psychologiealtra navigator in Fietsen | Heren | Herenfietsenkia phev in Kiaandrew gray in Godsdienst en Theologieford taunus minichamps in Modelauto's | 1:43mariah carey in Cd's | Pop