WIJSNEUS - Wilfred GeneeBieden
Mosseltijd - De verrassend veelzijdige mossel- Jaap van Rijn
30sinds 8 aug. '25, 21:47
Bieden
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via DHL voor € 3,95
Thuisbezorgd via PostNL voor € 4,25
Kenmerken
ConditieNieuw
Jaar (oorspr.)2003
AuteurJaap van Rijn
Beschrijving
De verrassend veelzijdige mossel
Belgen en Fransen wisten het al, maar de laatste jaren ontdekken ook Nederlanders dat de mossel vele gastronomische mogelijkheden heeft. De mossel maakt dan ook een ware culinaire carrière door: via de mosselpan en moules-frites naar de topkeukens. Met Mosseltijd krijgt de lezer vanzelf zin in mosselen.
Het boek is het eerste complete lifestyle-kookboek over het
veelzijdige schelpdiertje. Verrassende recepten van Nederlandse, Vlaamse en Aziatische topchefs verleiden de lezer mosselen ook eens te bakken, gratineren, frituren, grillen, marineren, pureren of rauw te verwerken.
Mosseltijd belicht de mosselkweek, mosselculturen en de jacht op de primeurmossel. Lezers ontdekken via thema’s als Mosselen & Bier, Mosselen & Brood of Mosselen & Gezondheid de mossel als manusje-van-alles in de keuken. Het boek besteedt extra aandacht aan de hangmossel, een exclusief schelpdiertje dat steeds meer mossel-
liefhebbers bekoort.
Publicist Jaap van Rijn sprak voor dit boek een halfjaar lang met mosseltelers, -producenten, chef-koks, bakkers, brouwers,
restaurateurs, wijn- en mosselexperts en culinaire redacteuren.
Het vlot geschreven Mosseltijd is het gedroomde kookboek voor elke mosselliefhebber en trekt twijfelaars definitief over de streep.
Hardcover - 128 blz. - met een papieren omslag - in nieuwstaat
Belgen en Fransen wisten het al, maar de laatste jaren ontdekken ook Nederlanders dat de mossel vele gastronomische mogelijkheden heeft. De mossel maakt dan ook een ware culinaire carrière door: via de mosselpan en moules-frites naar de topkeukens. Met Mosseltijd krijgt de lezer vanzelf zin in mosselen.
Het boek is het eerste complete lifestyle-kookboek over het
veelzijdige schelpdiertje. Verrassende recepten van Nederlandse, Vlaamse en Aziatische topchefs verleiden de lezer mosselen ook eens te bakken, gratineren, frituren, grillen, marineren, pureren of rauw te verwerken.
Mosseltijd belicht de mosselkweek, mosselculturen en de jacht op de primeurmossel. Lezers ontdekken via thema’s als Mosselen & Bier, Mosselen & Brood of Mosselen & Gezondheid de mossel als manusje-van-alles in de keuken. Het boek besteedt extra aandacht aan de hangmossel, een exclusief schelpdiertje dat steeds meer mossel-
liefhebbers bekoort.
Publicist Jaap van Rijn sprak voor dit boek een halfjaar lang met mosseltelers, -producenten, chef-koks, bakkers, brouwers,
restaurateurs, wijn- en mosselexperts en culinaire redacteuren.
Het vlot geschreven Mosseltijd is het gedroomde kookboek voor elke mosselliefhebber en trekt twijfelaars definitief over de streep.
Hardcover - 128 blz. - met een papieren omslag - in nieuwstaat
Advertentienummer: m2297678900
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenmossel schelpentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenbuddy l truck in Modelauto's | Overige schalenyves rocher neroli in Uiterlijk | Parfumbrabantia rolveger in Schoonmaakartikelenhymer apeldoorn in Camperskoffer met step in Kofferspersonen lift in Gereedschap | Overige machineskortegolf zenders in Zenders en Ontvangersdave berry in Vinyl Singlesversterker hirschmann in Televisie-accessoiresleimuiden in Stoelen