Basisboek integrale veranderkunde€ 40,00
Kenmerken
Beschrijving
9789402600810 Hardcover Nederlands Jean Michel Raynaud 2015 1e druk
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt.
Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.
Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt.
Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.
Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
32x bekeken
1x bewaard
Sinds 10 aug. '25
Advertentienummer: m2298120391
Populaire zoektermen
belgisch bakboekKookboekenoude kookboekenhet broodmachine bakboekmichel rouxbelgisch bakboektime life kookboekenslowcooker kookboekenhet makkelijke bakboekborrelhapjes bakboekmichel guerardkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekendressoir hoge poten in Kasten | Dressoirsbobber in Onderdelen | Overigebanden 16.9 34 in Agrarisch | Onderdelen | Banden, Velgen en Assentrading cards in Star Warscustom wildstar in Motoren Inkooppinguins in Speelgoed | Knuffels en Pluchecamera recorder in Videocamera's Analoogfontein in Vijver-toebehorensolo 4 in Koptelefoonsportemonnee in Portemonnees