Luxe relax en sta-op fauteuil vrijwel nieuw€ 500,00
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2011
AuteurPieter J. Bogaers; Robert Kranenborg
Beschrijving
NIEUW GESIGNEERD EXEMPLAAR
Taal: Nederlands; Vlaams
Contributors: Hiyoko Imai
De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar in zich meedragen. Het jaar begint en eindigt met de winter. Als dat niet iets poëtisch heeft?
In dit eerste boek in een serie van vier leert de lezer mij al goed kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden.
Een recept is daarbij een start: het voordoen door de chef op papier. Maar - zo zegt de chef - dat recept is beslist niet heilig. Je moet op basis daarvan andere eigen gerechten gaan koken en fouten maken, is dat erg? Welnee! Je moet juist fouten maken om tot een beter begrip van garingsprocessen te komen en misschien wel om zo - het zal niet de eerste keer zijn - nieuwe gerechten te creëren...
Taal: Nederlands; Vlaams
Contributors: Hiyoko Imai
De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar in zich meedragen. Het jaar begint en eindigt met de winter. Als dat niet iets poëtisch heeft?
In dit eerste boek in een serie van vier leert de lezer mij al goed kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden.
Een recept is daarbij een start: het voordoen door de chef op papier. Maar - zo zegt de chef - dat recept is beslist niet heilig. Je moet op basis daarvan andere eigen gerechten gaan koken en fouten maken, is dat erg? Welnee! Je moet juist fouten maken om tot een beter begrip van garingsprocessen te komen en misschien wel om zo - het zal niet de eerste keer zijn - nieuwe gerechten te creëren...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Heemstede
14x bekeken
1x bewaard
Sinds 28 aug '25
Advertentienummer: m2304805814
Populaire zoektermen
Kookboekenproject gezond winteroude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenheerlijke winterkookboeken gezochtcrossmotor kenteken in Brommers | Crossbrommersaudi 80 oldtimer in Auditv meubel leenbakker in Kasten | Televisiemeubelskatten plankjes in Katten-accessoireswalker weekender luifel in Voortenten en Luifelssally fauteuil in Fauteuilsfiets 26 inch handremmen in Fietsen | Meisjesr6 sticker in Onderdelen | Yamahadragstar stuur in Onderdelen | Yamaharugzak 55 in Bergsport en Wandelen