Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

aangeboden
De bijbel van de Nederlandse keuken
~ van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee ~
door Janneke Vreugdenhil

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

harde kaft, afm. 22 cm x 16,5 cm 
495 blz. met div. foto's
EAN 9789048847341
nieuw
vaste prijs € 14,50 excl. verzendkosten (pakketpost)

ophalen is niet mogelijk 
Advertentienummer: m230546968590sinds 30 aug. '25, 15:50