Kenmerken

ConditieNieuw
KeukenFrankrijk
Jaar (oorspr.)2022
AuteurJulius Jaspers
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum

Beschrijving

Grillbijbel
Ondertitel: Van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit

Auteur: Julius Jaspers
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 432

Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel laat Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten. Voor buiten, maar vooral ook binnen en in de oven.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2305553201205sinds 30 aug. '25, 19:18