Kenmerken

ConditieNieuw
KeukenFrankrijk
AuteurStephane Reynaud

Beschrijving

Is hét kookboek over varkensvlees. Het bevat 150 eenvoudige maar wonderbaarlijk originele recepten, gepresenteerd door een drie generaties oude familie van varkensslachters en -boeren op het Franse platteland. Doorspekt met humoristische schetsen en intieme foto's biedt het inzicht in de geschiedenis van het varken, de mensen die het grootbrengen en tot slot hoe je varkensvlees op smaak brengt, bereidt en transformeert tot een scala aan overheerlijke gerechten. Hoewel de recepten echt 'topchef' zijn zoals je  verwacht van Reunaud , is er ook een vleugje fantasie. Schattige schetsen van biggetjes staan ​​bovenaan elke pagina en leiden de hoofdstukken in. Ze rennen over de achterkant en langs de onderkant van elke pagina.
Interessant genoeg heeft de roze ruitjeskaft niets te maken met de stof van een meisjeskamer. Hij is specifiek gekozen omdat dit het papier is waarin Franse slagers hun vlees verpakken. Chef Reynaud groeide op met deze kennis als derde generatie varkensboer, wat hem bij uitstek geschikt maakte om dit boek te maken, een baanbrekend meesterwerk over varkensvlees. Het bevat alles wat je moet weten over het selecteren, bereiden en garen van varkensvlees. Auteur : Stephane Reynaud. Uitgever : Phaidon. Taal : Engels.ISBN 978 0 7148 4790 0 . Hardcover. Afmeting  21 x 27,5 x 4,5 cm.Boek is als nieuw. Eventuele verzendkosten zijn voor de koper.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2305879342140sinds 31 aug. '25, 15:52