Kenmerken
ConditieNieuw
Jaar (oorspr.)2013
AuteurMarcus Polman
Productnummer (ISBN)9789059565050
Beschrijving
Ondertitel: van boer tot bord
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 176
Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvlees
Met 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstuk
Inclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken
Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok. Zijn bestseller Handboek voor de perfecte steak werd zelfs in het Engels vertaald. Marcus schrijft over eten en drinken in het mannenblad Esquire.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2305976237370sinds 31 aug. '25, 19:13
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenvarken vleesindonesische kookboekenperfecte pralinesjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochts'-hertogenbosch in Stacaravansrtx 3080 ti in Desktop Pc'sgrondslagen van het recht hoofdlijnen in Studieboeken en Cursussenjamet canyon in Kampeeraccessoiresamerikaanse stafford pup blauw in Honden | Dekreuenachterwiel 28 inch motor in Elektrische fietsensigaar boek in Overige Boeken02j in Tuning en Stylinggezocht kerstbomen in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsenfirex in Alarmsystemen