Grote fotografenBieden
Kenmerken
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 335
Contributors: Jeske Decock; Jacques Meerman
In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over de moeder van de Italiaanse keuken: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Bergen op Zoom
65x bekeken
0x bewaard
Sinds 1 sep '25
Advertentienummer: m2306254974
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjamie oliver pastajumbo kookboekenkookboekenvan piepers tot pastakookboeken gezochtbar toog in Barrenfeather tree in Kerstbeatles speldjes in Speldjes, Pins en Buttonsfranse tuinstoelen in Tuinstoelencirkelzaag 270 mm in Gereedschap | Zaagmachinespeugeot 304' in Oldtimersadereindhuls in Gereedschap | Handgereedschapholland zingt in Dvd's | Muziek en Concertenayacucho in Bergsport en Wandelencs 70 festool in Gereedschap | Zaagmachines