Wan Pipel ~ Pim de la Parra€ 15,00
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Keuken
Beschrijving
Samenvatting
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt.
Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.
Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt.
Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto's helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.
Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma's, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
De Bilt
10x bekeken
0x bewaard
Sinds 14 sep '25
Advertentienummer: m2311066804
Populaire zoektermen
belgisch bakboekKookboekenoude kookboekenhet broodmachine bakboekmichel rouxbelgisch bakboektime life kookboekenslowcooker kookboekenhet makkelijke bakboekborrelhapjes bakboekmichel guerardkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekengroepenkast in Elektra en Kabelsdrunen in Stoelengaragebox te koop den haag in Garages en Parkeerplaatsenhoge zit stoel in Stoelenrozenburg vaas in Antiek | Keramiek en Aardewerkbankpoten metaal in Tafelonderdelenoisterwijk kast in Antiek | Meubels | Kastenrazer mamba tournament edition in Muizeninternational voorlader in Agrarisch | Onderdelen | Banden, Velgen en Assenyamaha buitenboordmotor 20 pk in Buiten- en Binnenboordmotoren