Kenmerken

Conditie
Nieuw
Type
Overige typen
Jaar (oorspr.)
2013
Auteur
Peter P. Greweling

Beschrijving

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Engels
Hardcover
9780470424414
Druk: 2nd Edition
januari 2013
544 pagina's

Boek is ongelezen/ongebruikt

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been.

This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques.

Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections.

Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines.

  • Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations
  • Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars
  • Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT

OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!

Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.

Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.

Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.

Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.

KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Gorinchem
3x bekeken
0x bewaard
Sinds 17 sep '25
Advertentienummer: m2312185991