Het heilige Land - KleurenfotoboekBieden
Kenmerken
Conditie
Nieuw
Auteur
Frank Van der Auwera
Beschrijving
Samenvatting:
De 100 beste bierrecepten België, land van bier, maar (voorlopig) nog geen land van populaire biergerechten? In tegenstelling tot Wijn wordt bier bij ons inderdaad nog te veel beschouwd als een dorstlesser zonder meer. Hop in het bord is daarom een bundel met doenbare recepten, die eindelijk een klankbord geeft aan onze rijke biergastronomie. Het unieke is dat de recepten niet exclusief werden bekokstoofd door fornuizenartiesten, maar hoofdzakelijk weerspiegelen wat er in de keukens van Belgische gezinnen leeft. Hun originele amateurbereidingen werden immers in een speciale wedstrijd door een vakjury van culinair onderlegde journalisten en meester-koks beoordeeld en de beste recepten werden in dit boek opgenomen. De 100 recepten worden voorgeschoteld in vier duidelijke categorieën, namelijk witbieren , gueuze of fruitbieren , abdij- of trappistenbieren en speciaalbieren van hoge gisting en bieden een waaier aan voor-, hoofden nagerechten. Deze receptenbundel, de eerste voor én door bierliefhebbers bij mekaar gekookt en samengesteld door Frank Van der Auwera, toont aan dat bier als gastronomisch Ingrediënt smakelijke mogelijkheden biedt - ook voor amateurkoks - en uitstekend past in onze hedendaagse gezinskeuken.
Hardcover - 151 blz. - in nieuwstaat
De 100 beste bierrecepten België, land van bier, maar (voorlopig) nog geen land van populaire biergerechten? In tegenstelling tot Wijn wordt bier bij ons inderdaad nog te veel beschouwd als een dorstlesser zonder meer. Hop in het bord is daarom een bundel met doenbare recepten, die eindelijk een klankbord geeft aan onze rijke biergastronomie. Het unieke is dat de recepten niet exclusief werden bekokstoofd door fornuizenartiesten, maar hoofdzakelijk weerspiegelen wat er in de keukens van Belgische gezinnen leeft. Hun originele amateurbereidingen werden immers in een speciale wedstrijd door een vakjury van culinair onderlegde journalisten en meester-koks beoordeeld en de beste recepten werden in dit boek opgenomen. De 100 recepten worden voorgeschoteld in vier duidelijke categorieën, namelijk witbieren , gueuze of fruitbieren , abdij- of trappistenbieren en speciaalbieren van hoge gisting en bieden een waaier aan voor-, hoofden nagerechten. Deze receptenbundel, de eerste voor én door bierliefhebbers bij mekaar gekookt en samengesteld door Frank Van der Auwera, toont aan dat bier als gastronomisch Ingrediënt smakelijke mogelijkheden biedt - ook voor amateurkoks - en uitstekend past in onze hedendaagse gezinskeuken.
Hardcover - 151 blz. - in nieuwstaat
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Nieuw- en Sint Joosland
3x bekeken
0x bewaard
Sinds 20 sep '25
Advertentienummer: m2313471512
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenhoe word je 100 kookboekkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenbontkraag jas in Jassen | Winterpelletkachel groningen in Woonaccessoires | Spiegelsaeg koelkast in Koelkasten en IJskastenqueen anne eettafel in Tafels | Eettafelstrek xcaliber 9 in Fietsen | Mountainbikes en ATBcitigo bumper in Carrosserie en Plaatwerkmarjolein bastin in Overige Boekenmulti gourmet in Keuken | Keukenbenodigdhedenmurex in Mineralen en Fossieleninbouw oven 90cm in Keuken | Complete keukens